Ce se ascundea în spatele durerii de dinte

Emma Webster a mers la stomatolog în aprilie 2018, după ce s-a plâns de o durere de dinte și a făcut o operație de urgență pentru a înlătura nervul, scrie  Daily Mail.

Stomatologul ei a crezut că durerea ei ar fi putut fi din cauza unei infecții în centrul unui dinte, cauzată de o acumulare de bacterii care trăiesc în gură.

Citeste si: China, acuzată că înfometează populația din cauza lockdown-urilor

Simptomele ei au continuat să se agraveze

Cu toate acestea, simptomele ei au continuat să se agraveze și a început să sufere de vedere încețoșată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ianuarie 2019, Webster a cerut sfatul unui alt medic de familie, care a îndrumat-o către departamentul de neurologie de la Spitalul Universitar Queen Elizabeth din Glasgow, unde a fost supusă unui RMN.

Femeia a primit însă un diagnostic care a determinat-o să se gândească să își „planifice înmormântarea” după câteva luni în care s-a luptat cu durere și vedere încețoșată, după intervenție. Astfel că, în urma unui RMN, ea a descoperit că avea o tumoare pe creier necanceroasă în spatele ochiului drept.

Citeste si: Armata Ucrainei preia un oraș din zona Donețk, deși Putin ordonase cucerirea întregii regiuni până la 15 septembrie

Simptomele tumorilor cerebrale includ dureri de cap noi, persistente, probleme de vedere și stare de rău tot timpul.

Webster a spus: „ Mi s-a spus că era benignă, dar eram gata să-mi planific înmormântarea. Tumorile au existat în familia mea.

Bunica mea avea doar 55 de ani când a murit din cauza unei tumori pe creier în februarie 2001 .”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si