Diana Belbiță este decisă să își facă o revenire de senzație în lumea sporturilor de contact după o pauză de mai bine de jumătate de an, așa că, de curând, a acceptat oferta UFC pentru a participa într-o luptă care va avea loc pe 15 iulie.

Citeste si: Secretul luptătoarei Diana Belbiță! ”Prințesa Războinică” și-a arătat adevărata față: ”Viața e prea scurtă”

Citeste si: Incredibil, cum a putut fi surprinsă o vedetă de la Exatlon în plină pandemie de coronavirus! Culmea, mătura pe stradă, lângă un muncitor!

Citeste si: Cream sare în apărarea Dianei Belbiță după ce ”Prințesa războinică” a fost făcută praf de fanii ei

Încântată nevoie mare, fără să stea pe gânduri, ”Prințesa Războinică” a acceptat lupta cu o tânără originară din fostul stat sovietic Georgia, Liana Jojua, poreclită în lumea sporturilor de contact She Wolf (Lupoaica, n. red.), o sportivă de temut, cu un record personal mai bun decât al Dianei Belbiță. De altfel, lupta dintre cele două, desfășurată conform regulamentelor UFC, de-a lungul a trei reprize, pare ușor dezechilibrată, ”Lupoaica” fiind pe locul 26 în lume, conform tapology.com, iar Diana Belbiță, doar pe 65.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, Diana Belbiță este optimistă, pregătirile făcute în perioada de pandemie făcând-o să spere la prima ei victorie în UFC. Mai mult decât atât, ”Prințesa Războinică” a luat o decizie care, cu sguranță, îi va bucura pe nenumărații ei fani din România: Diana Belbiță a decis, în ciuda scandalurilor din trecut, să concureze sub steagul Canadei alături de cel al României.

În altă ordine de idei, asemănarea dintre cele două luptătoare este una evidentă: atât Diana Belbiță, cât și Liana Jojua sunt considerate ca fiind printre cele mai sexy sportive din domeniu, ambele fiind ”prietene” apropiate cu aparatele de fotografiat, ședințele foto cu ele făcând furori în rândul bărbaților.

 

Diana Belbiță a debutat în UFC cu o înfrângere

Anul trecut, Diana Belbiță, după ce a fost făcută praf în ring a primit și o serie de comentarii negative din partea celor care i-au urmărit lupta, comentariile cu pricina făcând-o pe ”Prințesa Războinică” să ia o decizie dură: nu va mai concura, vreodată, sub culorile României.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

”Țara care m-a dus acolo unde sunt??? Serios??? Păi nu știu cum să explic, dar am ajuns doar pe picioarele mele unde sunt. Că românii m-au tot înjurat”, a spus Diana Belbiță când i s-a reproșat că renunță prea ușor la culorile României. Iar printre fanii ei s-a strecurat unul care pare să vrea să o trezească și să renunțe la respectiva idee.

”Nu știi să pierzi? Un sportiv profesionist trebuie să accepte și hate-ul. Încă nu ești destul de ”coaptă” ca să îți dai seama că reacțiile dure, după înfrângere, sunt normale. Și asta doar pentru că sunt așteptări foarte mari de la tine, ce te pisicești atât pe internet?! Te-ai atacat atât de tare încât ți-ai făcut singură rău și foarte mulți și-au schimbat părerea despre tine din cauza reacțiilor tale în mediul online”, a scris un admirator de-al ”Prințesei Războinice”, Diana Belbiță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si