Close sidebar
Close sidebar

Directorul companiei Nissan a incasat anul trecut un salariu de 9 milioane de eruro

Castigurile in industria constructorilor auto sunt de-a dreptul ametitoare, mai ales cand este vorba despre sefii companiilor de renume.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Directorul general al constructorului auto japonez Nissan, Carlos Ghosn, a fost recompensat în anul 20015/2016 cu o remuneraţie de peste un miliard de yeni (9 milioane de euro) sumă la care se adaugă remuneraţia de care a beneficiat în calitate de director general al constructorului auto francez Renault, şi care a generat o controversă în Franţa, transmite AFP, citata de profit.ro. Mai precis, în exerciţiul cuprins între luna aprilie 2015 şi luna martie 2016, directorul general de la Nissan a fost recompensat cu 1,07 miliarde yeni, în creştere cu 3,5% comparativ cu exerciţiul precedent, a precizat chiar Carlos Ghosn cu ocazia Adunării generale anuale a acţionarilor Nissan, care a avut loc miercuri la Yokohama (suburbie a capitalei Tokyo), potrivit profit.ro.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI