„Aceste propuneri sunt nule din punct de vedere juridic. Numai ideea de a pedepsi o ţară care are cel mai mare arsenal nuclear din lume este în sine una absurdă. Şi aceasta creează în mod potenţial o ameninţare pentru existenţa umanităţii ”, a scris actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, pe pagina sa de Telegram.

Ce tribunal a condamnat marea de sânge vărsată de Statele Unite în Vietnam și în alte părți? Nimeni! Nu a fost creat nici măcar un singur organism internațional în aceste scopuri ”,

a spus Medvedev.

Citeste si: Rușii își proclamă victoria în spațiu. Trei cosmonauți s-au pozat cu steagurile republicilor separatiste din Ucraina

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În prezent, Curtea Penală Internaţională (CPI) anchetează asupra crimelor comise de trupele ruse în Ucraina.

Totuși, Rusia neagă în continuare orice acuzație de acest tip, spunând că soldații ruși nu vizează civili în așa zisa „operațiune militară”.

Zelenski cere conducerii militare să nu mai ia decizii fără acordul său. "Armata rusă nu ia pauze"

În discursul de marți seara către națiunea ucraineană, preşedintele Volodimir Zelenski a mustrat conducerea militară a Ucrainei după ce aceasta a primit critici dure din partea populaţiei la adresa cerinţelor ce vizează recrutarea în armată.

Citeste si: Când se va termina războiul din Ucraina? Autoritățile au făcut anunțul

Volodimir Zelenski a transmis că,  la următoarea şedinţă a Statului Major, ministrul apărării, şeful Statului Major şi comandantul-şef al armatei vor trebui să îi prezinte un raport detaliat asupra situației care a generat nemulțumiri.

"Promit oamenilor să clarific chestiunea şi să solicit în continuare Statului Major să nu ia astfel de decizii fără mine",  a spus preşedintele Zelenski într-un mesaj video.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si