Close sidebar
Close sidebar

Doamne, ce fetita frumoasa are Christian Sabbagh! La aproape 4 luni, Anais cucereste pe toata lumea

Christian Sabbagh si sotia lui, Iulia, au venit la Teo Show impreuna cu fetita lor superba. Anais are aproape patru luni si este o minune de copil!

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Christian Sabbagh se topeste cand vine vorba de fetita lui cea mica, Anais. Prezentatorul de televiziune a marturisit ca inca ii este teama sa o tina in brate, cand vede cat este de mica si de fragila.

Anais a fost in centrul atentiei in emisiunea lui Teo. Fetita lui Christian Sabbagh a inceput sa vorbeasca pe limba ei si sa ceara ca toata lumea sa o asculte si sa se uite la ea. A fost fascinata de prezenta Bursucului si l-a privit minute in sir, a incercat sa vorbeasca cu el si sa il "cucereasca". Colegul de emisiune al lui Teo a intrat in joc si a distrat-o pe domnisoara Sabbagh facand fete-fete, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI