Dinesh si Tarakeshwari Rathod au fost prinsi abia acum si s-a demonstrat ca pozele postate de ei sunt false si modificate, ele apartinand de fapt unui alt catarator.

Cuplul a luat pozele de pe site-ul si retelele sociale ale lui Satyarup Siddhanta, un barbat care chiar a reusit sa cucereasca cel mai inalt munte din lume.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

O comisie avizata din Nepal a cercetat cazul si a descoperit ca sotii Rathod au falsificat totul si au decis sa ii sanctioneze pe acestia cu interzicerea dreptului de a mai urca pe Everest in Nepal pe o perioada de 10 ani. "Desi am incercat sa obtinem si punctul lor de vedere, oamenii nu au vrut sa coopereze. Au furat fotografiile si vor plati pentru asta", a motivat comisia decizia.



Cel care a fost "jefuit" de poze a avut si el o reactie extrem de dura pe net. "Incredibil. Mi-au luat pozele, le-au modificat si le-au pus pe net. Oare unde mai este sportivitatea? Rusine sa va fie", a scris Satyarup Siddhanta pe contul personal de Facebook, acolo unde a postat si pozele cu el, dar si cele modificate de sotii Rathod.

AICI POTI SA CITESTI TOATE DETALIILE ACESTEI POVESTI


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si