Close sidebar
Close sidebar

Doi bebeluși din Sibiu, în stare gravă la spital! Au fost diagnosticați cu gripă!

Au fost confirmate primele două cazuri de gripă în judeţul Sibiu, după ce doi bebeluși au fost internați în spital, în stare gravă.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi copii, în vârstă de trei, respectiv opt luni, internaţi la Spitalul de Pediatrie din Sibiu au fost diagnosticaţi cu gripă, în urma testelor de laborator. În alte 44 de cazuri au fost făcute teste rapide care au ieşit pozitive pentru gripă, potrivit Observator.tv.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

În Sibiu, în săptămâna precedentă a crescut semnificativ numărul de infecţii respiratorii acute (3.236), cu circa 40% faţă de cazurile din săptămâna anterioară de raportare (2304). Numărul este cu 77.12% mai mare faţă de săptămâna omoloagă din sezonul 2017-2018.

Numărul persoanelor care au murit de gripă în România a ajuns astăzi la 27!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI