La doar câteva zile de la descalificarea Iolandei și a lui Mihai, din cauza încălcării regulamentului emisiunii, alți doi concurenți din "Casa Iubirii" au încălcat regulile. Se pare că Ștefania și Cristian s-ar fi întâlnit și ei în afară emisiunii.

Citeste si: Prima întâlnire dintre Iolanda și Cătălin după ce au părăsit Casa Iubirii. "Dacă aș putea să dau timpul înapoi, l-aș fi ales pe el"

În ciuda faptului că au încercat din răsputeri să explice gestul lor, cei doi tineri îndrăgostiți au fost supuși unui test poligraf pentru a se descoperi dacă au spus sau nu adevărul, potrivit KanalD.

Cristian și Stefania au fost supuși unui test poligraf  

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Mantea, verdict pentru Stefania: Nu a mințit

După ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Ștefania și Cristian au fost supuși unui test poligraf. Aceștia au răspuns unor întrebări referitoare strict la gestul la care au recurs recent, când s-au întâlnit în afară platourilor de filmare.

Citeste si: Flavius, fostul concurent ”Casa Iubirii” a făcut un anunț neașteptat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

În cadrul ediției de miercuri, Andreea Mantea a prezentat rezultatul în ceea ce o privește pe Ștefania, despre care s-a descoperit că a spus adevărul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele emisiunii "Casa Iubirii". "A fost ca în filmele de dragoste. Îmi venea să plâng"

Andreea Mantea a prezentat rezultatul în ceea ce o privește pe Ștefania, despre care s-a descoperit că a spus adevărul.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiuni după proba detectorului de minciuni

Așteptarea rezultatului în cazul lui Cristian a declanșat tensiuni între el și Ștefania, tânărul având impresia că iubita lui este mult mai liniștită de când și-a aflat verdictul și nu îl mai sprijină.

Cristian: Acum sunt șanse 50 și 50 să plec sau să rămân! Și ea făcând asta e clar că nici nu o interesează!

Ștefania: Dacă pleci tu plec și eu!

Cristian: Ți-am spus, mi-ai dat dovadă că tu te-ai văzut cu sacii în căruță! Asta am simțit!

"Dacă un singur răspuns este neadevărat, ne luăm la revedere"

Andreea Mantea a deschis plicul sigilat cu răspunsurile lui Cristian după ce a prezentat filmarea testării la detectorul de minciuni.

S-a văzut în imagini că tânărul a avut mari emoții când a fost conectat la aparate.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Dacă un singur răspuns este neadevărat, ne luăm la revedere, aici și acum. Dacă toate răspunsurile sunt adevărate, rămâi în casa iubirii și vă duceți relația mai departe", le-a transmis Andreea Mantea celor doi concurenți.

Prezentatoarea emisiunii "Casa Iubirii" a citit raportul de examinare de după testul poligraf și a prezentat cele 4 plicuri cu rezultatele la întrebările de la test.

Rămâne de văzut ce se va întâmplă în cazul lui Cristian, dar și cum va reacționa Ștefania în urmă verdictului mult așteptat, în cadrul emisiunii de joi de la ora 17:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si