Cuplul de bunici era în maşină cu nepoţelul de şase ani. Cei trei se aflau în Italia pentru a vizita nişte rude din Ponte Galeria, Roma, când s-a întâmplat incredibilul. Au fost opriţi pentru un control şi arestaţi fiind consideraţi autori ai unor jafuri comise în casele afectate de cutremur, deoarece în maşina lor au fost găsite mai multe bunuri şi chiar şi un pistol, scrie gazetaromaneasca.com. După arestare, forţele de ordine au emis un comunicat de presă preluat de diverse publicaţii locale şi naţionale şi astfel, într-o clipă, Ion şi Letiţia se transformă din turişti în jefuitori.

Potrivit versiunii forţelor de ordine, cuplul de români ar avea numeroase antecedente penale pentru furt şi alte infracţiuni.
Imagine din sala de judecata
Imagine din sala de judecata
În interiorul maşinii ar fi fost găsite obiecte utilizate pentru comiterea spargerilor. Ciudat însă. Fiindcă apoi, în timpul primului termen al procesului pentru furt, situaţia se schimbă în mod radical. Uneltele pentru dat spargeri devin trusă pentru înlocuirea anvelopelor maşinii, pistolul prezent în maşină era de jucărie şi, mai mult, antecedentele penale au dispărut cu totul. Pe timpul primei audieri cei doi au explicat că se aflau acolo din întâmplare, nici măcar nu ştiau despre cutremurul care a zguduit centrul Italiei. Cuplul este actualmente denunţat însă se află în stare de libertate deoarece nu există dovezi pentru reţinerea sa. Nu numai. Maşina în care călătoreau şi parte din bunurile aflate în aceasta au fost scoase de sub sechestru. Procesul bunicilor ar trebui să se încheie pe 20 octombrie şi pare tot mai puţin probabilă condamnarea lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si