Cântăreaţa franceză Emmanuelle, interpreta genericului muzical al serialului de succes ''Premiers baisers'' în anii 80-90, a murit la vârsta de 59 de ani. Aceasta făcea parte la vremea respectivă din galaxia AB Productions, compania lui Azoulay.

Citește și: Ți se rupe sufletul! O bătrână de 78 de ani, grav bolnavă, se zbate să trăiască de pe o zi pe alta! „O să aștept să treacă zilele și să mor”

"Ea avea o stare de sănătate fragilă de ceva timp. A fost o adevărată artistă, o fată formidabilă. A fost cântăreaţă şi scenaristă, în special pentru 'Hélene et les garçons'. Suntem foarte trişti", a declarat producătorul pentru AFP, potrivit agerpres.ro.
În 1987, Emmanuelle a cunoscut din nou succesul cu melodia "Rien que toi pour m'endormir".

Citește și: Crimă odioasă! Român ucis în Londra cu o lovitură de cuțit

Ți se rupe sufletul! O bătrână de 78 de ani, grav bolnavă, se zbate să trăiască de pe o zi pe alta! „O să aștept să treacă zilele și să mor”

O bătrână bolnavă și abandonată de propriii copii, se zbate să trăiască de pe urma unei pensii mici, cu care își poate plăti doar medicamentele zilnice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valerica Istrate, o bătrânică în vârstă de 78 de ani, trăiește de pe o zi pe alta, fără ca cuiva să îi pese de suferința ei, după ce copiii ei i-au vândut casa și au părăsit-o. Astfel,  bătrâna  se luptă în fiecare zi pentru a reuși să se hrănească cumva. 

Citește și: Un curier a fost găsit mort lângă furgoneta sa în Anglia/ Purtător de cuvânt: ”Poliția a lansat o anchetă în acest caz”

Copiii bătrânei sunt plecați în străinătate. Femeia nu a mai luat contact cu cei pe care i-a născut și crescut, de când au pus-o să semneze actele pentru a vinde casa, fără a ști ce semnează. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„După moartea lui Nicolae Ceaușescu s-a închis și fabrica unde lucram. Eram deja bătrână, așa că nimeni nu m-a mai primit la alt loc de muncă. Mulți voiau tineri și așa am rămas cu doi copii de crescut, un bărbat mort și fără bani”,   povestește cu lacrimi în ochi Valerica Istrate. 

Citește și:  VIDEO-EXCLUSIV: Ce influențe are echinocțiul de primăvară?/ Astrolog: ”În această casă se vorbește despre sectorul de sănătate sau despre armată, poliție, pompieri și alte meserii de urgență”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si