Donald Trump a acceptat la începutul acestei săptămâni cu o cauțiune de 200.000 de dolari şi alte condiţii pentru eliberare. Printre acestea fostul președinte nu trebuie să folosească rețelele de socializare pentru a-i viza pe co-inculpaţi şi pe martorii în dosar.

Potrivit dosarelor, fostul președinte Donald Trump a fost arestat și înregistrat la închisoarea din comitatul Fulton.

Donald Trump s-a prezentat la închisoarea din Fluton. Președintele american a fost fotografiat și amprentat în cel de-al patrulea dosar penal

Donald Trump s-a prezentat la închisoarea din Fluton. Președintele american a fost fotografiat și amprentat în cel de-al patrulea dosar penal

[Sursa foto: Facebook-Donald Trump]

Donald Trump a stat în închisoare 20 de minute

Documentele arată înălţimea şi greutatea fostului președinte Trump.  Acesta este descris cu ochi albaştri şi păr blond. A fost înregistrat ca deţinutul nr. P01135809.

Donald Trump a fost în închisoare 20 de minute. Şeriful din comitatul Fulton  a spus că toţi cei 19 inculpaţi din dosar vor trece prin aceeaşi procedură care presupune amprentarea şi fotografierea.

Înregistrarea lui Trump a avut loc rapid, asta pentru că fostul președinte şi avocații săi au stabilit termenii predării. Donald Trump a plecat din Atlanta după ce s-a predat la închisoarea din comitatul Fulton. În total, a stat la Atlanta mai mult de o oră şi jumătate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Donald Trump spune că va fi arestat marți, în statul Georgia. "Aș putea să fug din țară cu avionul pe care scrie mare 'Trump'?"

„Nu am făcut nimic greşit”, a declarat Trump reporterilor înainte de a pleca. A descris dosarul ca fiind „o parodie de justiţie”. 

Fostul preşedinte republican are în Georgia 13 capete de acuzare, printre care șantaj, în baza unei legi cunoscute sub acronimul RICO folosită de cele mai multe ori pentru a viza crima organizată.

Donald Trump este suspectat că a pus presiuni asupra oficialilor statului pentru a anula înfrângerea sa în faţa preşedintelui democrat Joe Biden în alegerile din 2020.

Pentru dosarul din Georgia, un juriu format din 12 persoane din comitatul Fulton trebuie să fie unanim de acord, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că Donald Trump este vinovat pentru a putea fi condamnat pentru fiecare faptă sub care este acuzat. Dacă cei din juriu nu pot ajunge la un verdict unanim, judecătorul poate declara procesul anulat.

Citește și: Donald Trump a fost pus sub acuzare pentru a patra oară. Fostul președinte al SUA este acuzat că a încercat să smodifice rezultatul alegerilor din 2020 în statul Georgia

Procesul de selectare a unui juriu poate fi de durată, ținând cont de părerile pasionale pe care multe persoane le au despre fostul preşedinte şi timpul pe care cei din juriu ar trebui să îl dedice procesului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În procesul în curs de desfăşurare în Atlanta al rapperului Young Thug, sau Jeffery Lamar Williams, stabilirea juriului s-a întins pe o perioadă luni de zile.

În ipostaza în care Donald Trump este condamnat, va fi solicitat cel mai probabil un nou proces, motivând că rezultatul nu a fost în concordanță cu dovezile sau a fost contrar legii.

Citește și: Donald Trump, inculpat penal. Fostul președinte al SUA este acuzat că ar fi încercat să influențeze rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020: ”Inculpatul a răspândit minciuni”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si