Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a declarat, marti, ca in dosarul "Gala Bute”, solutia instantei pentru faptele de care este acuzata nu poate fi decat de achitare, intrucat aceasta cauza se bazeaza exclusive pe declaratii ale unor persoane care au facut denunturi ca sa scape ele de acuzatiile care le erau aduse de procurori.

"Din punctul meu de vedere, asa cum am si cerut, solutia nu poate sa fie decat de achitare, pentru ca acesta este un dosar bazat exclusiv pe declaratiile unor persoane care au incercat sa se salveze in acest fel”, a spus Elena Udrea, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie din Bucuresti, unde a fost pentru procedura din cadrul controlului judiciar.

Elena Udrea a spus ca este mai bine sa fii judecat de un complet de femei, asa cum este cel din dosarul "Gala Bute", decat de unul de barbati, pentru ca, in general, in ultimii doi ani, a vazut ca femeile sunt mai curajoase si isi asuma mai degraba lucrurile in care cred.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Intrebata ce va face daca judecatorii vor decide sa ii dea o condamnare de 21 de ani, cat ar fi maximum insumat pentru faptele de care este acuzata, Elena Udrea a raspuns, in gluma: „Am 43 de ani, nu am 21”.

In ceea ce priveste situatia din justitie din ultima perioada, Elena Udrea a spus ca lucrurile nu mai seamana cu se intampla in ultimii ani.

"Sunt mult mai multe lucruri care au iesit la iveala, oamenii s-au dumirit cum stau lucrurile si cu toate acuzatiile acestea care se aduc unor oameni si care apoi se dovedesc nefondate. Vom vedea care sunt evolutiile din justitie in perioada urmatoare”, a adaugat Udrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si