Parcurgand acest articol in continuare, veti afla cum sa faceti o investitie inteligenta pe termen lung, dar si care sunt principalele aparate si masinarii de care aveti nevoie in bucatarie sau la bar, pentru a-i satisface chiar si pe cei mai exigenti dintre clientii dumneavoastra.
Inainte de a enumera respectivele echipamente HoReCa, va sfatuim de unde sa le achizitionati pe toate. De la Fresco, furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992 si a ajutat la dotarea a sute de restaurante, cafenele, pizzerii, patiserii, benzinarii, supermarket-uri si alte
Toate produsele pe care le comercializeaza provin de la branduri renumite la nivel international, avand astfel garantia calitatii, fiabilitatii, dar si a unei durate indelungate de viata si a unui consum relativ redus de energie electrica. Prin urmare, vorbim despre echipamente deopotriva performante si prietenoase cu mediul inconjurator.
Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro
2. Dispenser si dozator de bauturi. Produsele din aceasta categorie sunt destinate realizarii de cocktail-uri, milkshake-uri, creme cu gheata, bauturi de tip granita etc. Dozatorul de bauturi calde poate functiona atat cu ciocolata, cat si cu lapte, vin fiert sau ceai fierbinte;
3. Vitrina de bauturi. Vitrinele de bauturi pastreaza racoritoarele la temperatura potrivita pentru consum imediat, dar ajuta si la expunerea si prezentarea acestora intr-o maniera eleganta.
4. Vitrina calda/rece de expunere. Aceste echipamente HoReCa au umiditate controlata si temperatura pozitiva, sunt dotate cu geamuri frontale drepte sau curbate, iluminare interioara si pot beneficia inclusiv de spatii de depozitare suplimentare;
5. Masina de spalat vase si pahare profesionala. Produsele din aceasta categorie provin de la brandul suedez Electrolux Professional sau de pe platforma internationala Virtus Group GmbH, sunt destinate atat paharelor, cat si veselei si oalelor si sunt de tip undercounter, tunel sau capota;
7. Masina de cuburi de gheata. Respectivele echipamente HoReCa functioneaza fie cu aer, fie cu apa si pot produce inclusiv fulgi de gheata. Calitatea produsului finit este una ireprosabila, iar randamentul este dintre cele mai ridicate;
8. Storcator de citrice. Acestea pot fi electrice sau automate, asigurand separarea rapida a sucului de deseuri si avand o productivitate de pana la 25 de portocale pe minut. Preturile acestor produse pornesc de la 250 de lei;
9. Pannini grill de contact. Pentru pregatirea sau incalzirea unei gustari rapide, va recomandam sa va dotati barul inclusiv cu un grill de contact, o investitie care nu va va costa mai mult de 800-1.200 de lei;
10. Modul refrigerat de bar. Nu in ultimul rand, modulele refrigerate de bar sunt ideale pentru depozitarea butoaielor de bere la o temperatura constant scazuta, fiind potrivite pentru folosirea la evenimente indoor sau outdoor.