Close sidebar
Close sidebar

Doua treimi dintre romani isi cumpara haine din magazine online, 9 din 10 aleg plata ramburs

Romanii fac o multime de cumparaturi online.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Două treimi dintre români (67%) îşi cumpără haine din magazinele online, dar 9 din 10 persoane optează pentru plata ramburs, conform unui studiu pe piaţa online de fashion din România, remis miercuri AGERPRES si citat de capital.ro.

Mediul online a fost ales drept a doua opţiune după magazinele din centrele comerciale. Conform studiului MKOR Consulting, aproximativ o treime dintre respondenţi susţin că fac achiziţii o dată- 28,8% sau de două ori pe lună- 29,4%.

Atunci când vine vorba de modalitatea de plată, românii se dovedesc a fi extrem de conservatori astfel încât 9 din 10 persoane optează pentru plata ramburs (88%). Mai mult, peste jumătate dintre ei au spus că au returnat, cel puţin o dată, produsul comandat. Motivul principal menţionat este legat de mărimea necorespunzătoare a hainelor- 80,3% sau pentru că produsul nu era asemănător cu cel de pe site, potrivit Revistei Capital.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI