Anuntul trist a fost facut chiar de artist, pe pagina sa personala de Facebook. „Astazi a incetat din viata bunica mea! Dumnezeu sa o ierte”, a scris Valentin Sanfira.

Tanarul, desi mereu zambitor pe scena, ascunde dureri nebanuite. Familia sa a fost incercata de drame de neimaginat, despre care artistul a vorbit deschis, in urma cu cativa ani, la o emisiune televizata.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Unul dintre fratii interpretului a aflat ca este infiat. Mama lui Valentin avea doar 15 ani atunci cand s-a casatorit cu tatal sau, iar acesta sau avea 19 ani. Impreuna, parintii solistului au luat hotararea de a infia un copil atunci cand si-au dat seama ca nu pot avea propriul copil, dupa 10 ani de casnicie.
Cei doi au adoptat un baietel pe care mama sa naturala il abandonase la doar doua saptamani. La scurt timp, mama artistului a ramas insarcinata, nu doar o data, ci de doua ori.

Totul a decurs foarte bine timp de peste 14 ani, pana cand, intr-o zi, fratele infiat al interpretului a aflat de la niste rude adevarul, iar de atunci viata familiei Sanfira s-a schimbat in rau, copilul luand decizia de a pleca sa locuiasca cu mama sa biologica, cea care cu ani in urma il abandonase in maternitate, scrie gorj-domino.ro.

Decizia pe care fratele mai mare a luat-o a fost una greu de suportat atat pentru Valentin, cat si pentru familia acestuia. „Cel mai scump lucru pe lume e sa ai o familie frumoasa.

Oricat de bine ti-ar fi oriunde, nicaieri nu e ca acasa!”, a spus interpretul de muzica populara.

Valentin Sanfira este membru al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” din Targu Jiu si unul dintre cei mai apreciati interpreti de muzica populara din Romania.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si