##CITAT93##

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Tanara, careia nu i-a fost dezvaluit numele, a povestit, pentru Daily Mirror, ca iubitul celei mai bune prietene ale sale, a abuzat-o.

Totul s-a petrecut inainte de nunta celor doi.

Femeia a povestit ca Daniel Howard, cadru medical in Armata Regala, a obligat-o sa intretina relatii intime cu el. Totul s-a petrecut in casa barbatului. Acesta a parasit patul pe care il impartea cu logodnica lui, April, si a mers in camera alaturata unde dormea ea si a abuzat-o.

"Am mărturisit în primul rând pentru a o proteja pe ea. Nu puteam sta la nunta ei, comportându-mă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Tot grupul nostru de prieteni s-a întors atunci împotriva mea”
, a declarat tanara de 26 de ani.

Ce este si mai trist este ca, la cateva luni dupa cele intamplate, iubitul victimei s-a sinucis din cauza ca se simtea vinovat. Tanara a incercat sa il sune imediat dupa ce a fost abuzata, dar acesta avea telefonul inchis.


Foto Daily Mirror
Foto Daily Mirror
„S-a simţit parţial responsabil pentru ce mi s-a întâmplat, pentru că a avut telefonul închis. Niciodată nu s-a iertat pentru asta. Se îngrijora de fiecare dată când mergeam undeva, iar ce mi s-a întâmplat ne-a distrus, până la urmă, relaţia. S-a sinucis la câteva luni după ce ne-am despărţit. Abuzul m-a transformat într-o iubită de coşmar. Nu ar fi trebuit ca el să suporte toate astea
”, mărturiseşte femeia.


Desi a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, Daniel Howard a negat acuzatiile. El a spus ca femeia este geloasa si vrea sa ii distruga viata. A sustinut ca victima a folosit o jucarie sexuala, pe care el o folosise, pentru a impregna monstre de ADN pe lenjeria intima.

Nu o să înţeleg niciodată de ce s-a întâmplat acest lucru, pentru că el o iubeşte. O bună bucată de vreme, înainte să merg la psiholog, m-am învinuit. Înainte de abuz, eram pregătită să îmi cumpăr o casă şi mă mut singură, dar acum îmi este teamă să fac acest pas. Mă simt distrusă ”, a mai declarat femeia, potrivit „Daily Mirror”.

April nu si-a crezut prietena si s-a casatorit cu Daniel inainte ca acesta sa incarcerat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si