Ciprian Silasi si Iulian Pitea, fosti concurenti “Exatlon” sunt invitatii editiei de duminica “Roata Norocului”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D! Premiile pe care le pot castiga norocosii acestei editii “Roata Norocului” sunt uriase, de la electronice, electrocasnice, pana la premii in bani si autoturismul pus in joc. Cei doi fosti Razboinici de la “Exatlon” vor concura duminica seara la “Roata Norocului” in beneficiul unei familii nevoiase, astfel ca provocarea pentru cei doi va fi si mai mare.

Citeste si: Noi editii “Roata Norocului”, incepand din 6 octombrie, la Kanal D

Citeste si: Victor Slav si Andreea Banica au castigat masina la “Roata Norocului”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nelipsite vor fi si pedepsele pe care Ciprian Silasi si Iulian Pitea vor trebui sa le duca la bun sfarsit. Probe inedite de indemanare, provocari amuzante, umor de calitate, tensiune, castiguri importante si distractie garantata, acestea vor face parte din programul de divertisment de duminica seara, la Kanal D. Pe parcursul editiei, cei care vor intretine atmosfera prin muzica lor sunt tinerii plini de energie si talent, din band-ul “Hot Play si Iulia Dumitrache”.

Cat de norocosi vor fi concurentii acestei editii “Roata Norocului” veti putea afla urmarind duminica show-ul prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si