Celebrul astronaut român a mărturisit că este impresionat de show-ul acaparat de milioane de români, povestind totodată că îl leagă o prietenie de mulți de ani de Dan Negru. 

Acesta a spus și care sunt calitățile pe care trebuie să le întrunească cineva pentru a performa, studiul aflându-se, în opinia sa, la baza rețetei succesului în orice domeniu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: 5 lucruri de știut dacă vrei să-ți renovezi acoperișul

Trebuie să studiezi. Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru. Studiul reprezintă calea spre un succes adevărat. Mulți spun că norocul ți-l creezi singur, dar trebuie să îți creezi condiții pentru a avea noroc”,  adaugă acesta.

Citeste si: Horoscop 2023 Rac. Cariera este pe primul loc

Nu pierdeţi sâmbătă seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si