Close sidebar
Close sidebar

Dupa luna cadourilor, acum traversam perioada in care suntem nevoiti sa strangem serios cureaua. Degeaba se bat magazinele in reduceri si promotii, prin portofelele romanilor bate vantul!

Afisele mari din vitrenele magazinelor, care anunta reduceri chiar si de peste 50 la suta, aproape ca nu mai au efect! Nici promotiile de la rafturile hipermarketurilor nu mai "ating" succesul pe care il aveau cu numai o luna in urma. Buzunarele clientilor se resimt acuma mai rau ca nicoodata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe site-urile diverselor magazine, reducerile fac legea. Multe dintre produse au preturi atat de mici, incat parca te imbie sa le cumperi.  De la detergenti, comsetice si pana la electrocasnice, toate sunt la preturi injumatatite.  Din pacate, insa, la fel sunt si portofelele romanilor, care abia reusesc sa treaca peste luna inceputului de an. Daca in urma cu doar cateva saptamani nu aveai loc nici sa arunci un ac prin hipermarketuri, acum acestea sunt aproape goale.

La fel sunt si cosurile de cumparaturi, care par sa fie prea mari pentru lista prea mica.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Cheltuielile in exces realizate de sarbatori fac ca prima luna din an sa fie, de departe, cea mai saraca in ceea ce priveste bugetele. Iar asta se reflecta si in modul in care au ales roamanii sa circule. Taximetrstii, spre exemplu, si-au micsorat profitele cu zeci de procente.

Nici florariile nu stau "pe roze".

Iar luna aceasta, pentru ca portofelele sunt mai subtiri decat de obicei, chiar si florile au "intrat" la reduceri!

Insa indiferent cat de ofertanti sunt comerciantii, cand bugetul este limitat, nimic nu poate intra in "voia" buzunarului si asa ultra-solicitat.  Sperantele tuturor sunt amanate pentru luna februarie, cand, odata cu Dragobetele, ar trebui sa creasca din nou pofta de cumparaturi spre bucuria comerciantilor.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI