Close sidebar
Close sidebar

Dupa o casnicie esuata cu fostul presedinte al Mexicului, celebra actrita Angelica Rivera traieste o idila cu Edurado Yanez!

Vedeta de telenovele pare sa-l fi dat uitarii pe tatal copiilor, iar apropiatii spun ca este hotarata sa-si refaca viata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angelica Rivera iubeste din nou! Desi divortul de fostul presedinte al Mexicului nu a fost inca finalizat, vedeta de telenovele si-ar fi gasit alinarea in bratele celebrului Eduardo Yanez.

Citeste si: Lia Olguța Vasilescu, reacție critică la adresa Poliției Române după ce soțul ei a rămas fără permis. Ce le-a transmis polițiștilor

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In urma cu 12 ani cei doi au jucat împreuna în telenovela "Destilando amor", perioada in care s-ar fi zvonit ca ar fi avut o scurta relatie.

Dupa 10 ani de mariaj alaturi de Enrique Nieto, Angelica se pregateste acum sa incheie un intreg capitol si sa inceapa o noua viata. Desi de-alungul timpului presa Mexicana a sustinut ca actrita a indurat repetate agresiuni din partea sotului, se pare ca nici noul iubit nu are un altfel de temperament.

Citeste si: Un bărbat din Bacău și-a omorât soția în bătaie pentru că nu a găsit mâncare acasă. Cine era în camera alăturată

Un adevarat sex simbol si un crai al telenovelelor, Eduardo Yanez a tinut nu de putine ori primele pagini ale tabloidelor, ultima data cand a agresat un journalist.

Despre Angelica si Euardo se spune ca petrec acum tot mai mult timp împreuna la Los Angeles, acolo unde locuiesc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI