Close sidebar
Close sidebar

Durere fara margini in familia tanarului caporal Maricel, care s-a impuscat in cap! Avea numai 22 de ani si toata viata inainte!

Caporalul Maricel Oanele si-a pus capat zilelor la numai 22 de ani si urmeaza sa fie condus pe ultimul drum, joi, in localitatea Poiana din judetul Vrancea.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul s-a impuscat in cap pe 5 mai, fara sa lase niciun bilet de adio, motivele pentru care a recurs la acest gest fiind inca necunoscute. Familia, prietenii si alti apropiati ai baiatului sunt ingenuncheati de durere si se pregatesc sa il conduca joi pe ultimul drum.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

O cunostinta a baiatului a facut putina lumina in acest caz tragic, dupa ce a postat un mesaj pe Facebook. Se pare ca baiatul ar fi trait o drama interioasa fiind un copil abandonat, care a crescut la orfelinat si apoi a fost adoptat.

La inmormantare nu va avea parte de nicio ceremonie militara, insa colegii sai din cadrul Batalionului 81 LAROM din Focsani ii vor fi alaturi sa ii spuna un ultim "Adio!". 

Mai multe detalii cititi pe observator.tv 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI