Durerea este greu de imaginat si cel mai mult o resimt rudele celor disparuti in tragicul incendiu din club. Printre persoanele afectate se numara si Cristina Matache, mama lui Alexis Matache, una dintre barmanitele din clubul respectiv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Desi au trecut doi ani de procese, Cristina Matache nu crede ca se va face dreptate in acest caz, dar nu este dispusa sa renunte. "Nu prea cred ca cei responsabili vor fi trasi la raspundere, dar voi merge pana la Dumnezeu sa se faca dreptate si toti cei vinovati sa plateasca. Nu voi renunta! Momentan se merge foarte incet si suntem mahniti de cum decurge totul si de cum suntem tratati acolo, in sala de judecata.

Este o sala mica, stam in picioare alaturi de alte persoane, de alte procese. Deocamdata suntem 6-7 persoane la procese, mai bine zis aceleasi persoane de fiecare data", a dezvaluit femeia.

Cat despre viata fara fiica ei, ea spune ca este greu, dar a invatat sa traiasca asa. "Timpul trece, dar nu vindeca pierderea unicului copil, ci doar inveti sa traiesti cu durerea. Ea este cu siguranta intr-un loc mai bune si ne vom reintalni atunci cand va veni vremea. Exact asa mi-a spus intr-un vis 'Mami, nu mai plange, ca atunci cand va veni timpul, ne vom vedea aici sus'", a spus plina de tristete mama lui Alexis Matache. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si