Close sidebar
Close sidebar

Durere uriasa pentru o mama dupa ce fiul ei s-a aruncat de la etajul 13 al unui bloc din Capitala. "Vasilica, floarea mamei! De ce? Lasati-ma sa imi vad baiatul mort!"

O tragedie uriasa a avut loc aseara in Chisinau, Capitala Republicii Moldova, acolo unde un baiat de 23 de ani s-a sinucis. Victima era originara din satul Peresecina, raionul Orhei, iar aseara se afla impreuna cu familia in vizita la niste rude.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei au consumat bauturi alcoolice cand, la un moment dat, baiatul a fugit spre balconul comun al etajului cladirii si s-a aruncat in gol de la etajul 13. "Urman audierile cu membrii familiei s-a stabilit ca nu a existat nicio determinare la sinucidere. Persoana s-a aruncat din proprie initiativa", a declarat Cristian Bantea, ofiter de urmarire penala.

La scurt timp dupa producerea tragediei, la fata locului a aparut si mama tanarului. Aceasta era distrusa de durere si plangea sa isi poata vedea copilul mort. "Vasilica, mamiii, floarea mea! De ce? Dati-mi voie sa-mi vad baiatul mort", au fost cuvintele pe care aceasta le-a adresat politistilor.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Ancheta in acest caz va continua, dar politia are toate datele si considera ca este vorba de o sinucidere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI