Close sidebar
Close sidebar

Ea este Ana Maria, secretara din Vaslui care are un salariu uriaș! Lucrează la STAT și are și o grămadă de beneficii! Află cât câștigă tânăra!

Ana Maria Obreja a ajuns să se facă remarcată nu prin job-ul pe care îl are, ci prin salariul pe care îl încasează lunar pentru asta. Ana Maria este secretarea lui Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, și are un salariu uriaș.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angajată la STAT și promovată chiar de către actualul șef, Ana Maria Obreja va încasa de la 1 ianuarie 2019 un salariu de 6.648 de lei brut, adică 5.000 de lei net. Are program de opt ore pe zi, weekend-urile libere, primește vouchere de vacanță, dar și o lună și jumătate de vacanță pe an.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pe lângă Ana Maria, se pare că în județul Vaslui, de măriri salariale vor beneficia și directorii executivi din instituțiile statului, cei care vor semna pentru salarii de 13.624 de lei.

Până și muncitorii de la CJ Vaslui vor avea salarii mai mari, din ianuarie 2019, în jur de 3.000

de lei fiecare, în timp ce șoferii din instituție vor avea 3.200 de lei, brut, lunar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI