Fiona Afshar, o femeie în vârstă de 57 de ani din Malibu, SUA, a lucrat în trecut ca inginer software, dar și ca florăreasă, și susține că nu s-a gândit niciodată că pastele ei cu logo-ul unui brand de lux îi vor aduce în cont sume cu șase cifre.

Din confortul bucătăriei ei, mama a trei copii și-a extins imperiul de paste și acum își vinde produsele de casă cu până la 240 de dolari pe cutie.

Femeia câștigă sume impresionante cu afacerea ei

În 2022, Fiona a câștigat 129.000 de dolari din vânzări de paste, oferte de marcă și cursuri online.

Mai mult, femeia în vârstă de 57 de ani se bucură de admirația a 485.000 de urmăritori pe Instagram, oameni care sunt absolut fascinați de felurile ei de mâncare în culorile curcubeului.

În anul 2021, femeia început să facă campanii plătite, începând cu un retailer de modă. Ulterior, a trecut la mărci mai mari, printre care și gigantul italian din lumea modei, Gucci.

Ea este femeia care a renunțat la job pentru a crea paste cu un model unic. Tăițeii cu logo-ul unui brand de lux îi aduc un venit impresionant

Citește și: O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

În cele mai multe dintre cazuri, Fiona câștigă între 4.000 și 5.000 dolari per parteneriat. Tot în anul 2021, femeia în vârstă de 57 de ani a început să-și vândă produsele și în mediul online.

„La început, nu aveam idee că poți face bani cu adevărat. Am fost uluită pentru că asta îmi place să fac, dar să pun un preț pe asta...”, a declarat ea într-un interviu pentru CNBC Make It.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea este femeia care a renunțat la job pentru a crea paste cu un model unic. Tăițeii cu logo-ul unui brand de lux îi aduc un venit impresionant

Cine este Fiona Afshar, femeia care a renunțat la job pentru a pregăti paste colorate?

Întreaga călătorie a Fionei cu mâncarea a început pe vremea când era doar o copilă în Ahwaz, Iran.

„Să copilărești într-o gospodărie persană s-a bazat într-adevăr pe mâncare. Mâncarea a fost un limbaj al iubirii – așa ne arătăm dragostea. Cu cât te hrănim mai mult, cu atât te iubim mai mult”, a povestit femeia.

„Regia pastelor colorate” a mers la școală în Marea Britanie, acolo unde a obținut o diplomă în informatică. Mai apoi, s-a mutat apoi la Los Angeles în anul 1987, unde s-a întâlnit și s-a căsătorit cu soțul ei, Ali.

După ce a dus pe lume cel de-al treilea copil, Fiona s-a tot întrebat care va fi următorul capitol din viața și cariera ei.

„Îmi doream să-mi scot partea creativă, așa că am turnat totul în bucătărie”, a mărturisit Fiona.

Ea este femeia care a renunțat la job pentru a crea paste cu un model unic. Tăițeii cu logo-ul unui brand de lux îi aduc un venit impresionant

Cum a început afacerea cu paste?

Afacerea cu paste a luat naștere în anul 2018, atunci când fiica cea mare a femeii a plecat la universitate. Scopul ei a fost de a-i învăța și pe alții cum să pregătească mese ușoare și delicioase și a descoperit că filmarea videoclipurilor scurte este cea mai bună modalitate de a face acest lucru.

Fiica cea mică a Fionei a fost cea care i-a sugerat mamei sale să-și posteze videoclipurile pe Instagram.

În această perioadă, Fiona și-a dezvoltat pasiunea pentru pregătirea de la 0 a pastelor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea este femeia care a renunțat la job pentru a crea paste cu un model unic. Tăițeii cu logo-ul unui brand de lux îi aduc un venit impresionant

Fiona împreună cu familia ei

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: Sport extrem la mai bine de 100 de ani. O bătrânică, care a împlinit vârsta remarcabilă de 104 ani, a sărit cu parașuta de la 13.500 de metri. Își dorește să stabilească un nou record

„Am urmărit un tutorial de la un bucătar foarte celebru – Tom Keller – și mi-am dat seama că este de fapt foarte ușor. De asemenea, am descoperit că aluatul de paste poate fi cu foarte versatil și așa a început călătoria mea cu paste”, a mărturisit ea.

Femeia optează adesea pentru culori și modele îndrăznețe atunci când face paste cu model unicat.

Ea a dezvăluit că paletele ei de culori nu sunt de obicei planificate din timp, deoarece ea decide să aleagă momentul în care aluatul este așezat în fața ei ca o pânză albă.

Fiona își aromează sau colorează produsele cu ingrediente de sezon, precum pătrunjelul sau sfecla roșie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si