Close sidebar
Close sidebar

Ea este femeia care și-a făcut 350 de intervenții estetice

Alice a cheltuit milioane de dolari pe operațiile estetice, iar când a devenit a doua oară mamă nici nu i-a putut zâmbi fiicei ei din cauza chipului aproape pietrificat de intervenții.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În vârstă de 40 de ani, Alice Douvall, a bătut toate recordurile în materie de intervenţii estetice, având până în prezent peste 350.

Prima operație și-a făcut-o la vârsta de 17 ani, când și-a mărit bustul, iar peste douăzeci de ani a devenit cunoscută întregii lumi drept "femeia cu 350 de intervenţii". Pentru obsesia de a avea trupul perfect a scos din buzunar 2,4 milioane de dolari şi, de multe ori, şi-a pus viaţa în pericol.

Citeste si: Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Citeste si: Ioana Ginghină intră în politică după divorţul de Alexandru Papadopol? Actriţa a ieşit pe străzi, în geacă galbenă, să îi facă campanie lui Klaus Iohannis!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alice a fost chiar la un pas de moarte când implanturile fesiere cu silicon au explodat! Toţi chirurgii la care a apelat apoi nu au vrut să le înlocuiască, ci doar să le

scoată.

După ce a devenit mamă a doua oară, manechinui realizat că toate intervenţiile estetice nu au transformat-o într-o femeie mai atractivă, ci s-a ales doar cu o experienţă traumatizantă și a început să-și scoată toate implanturile făcute.

Citeste si: Povestea șocantă a unei mame care a murit în chinuri după ce i-au fost smulse organele interne la naștere

Citeste si: „Se amână meciul Barcelona-Real Madrid?!" Presa spaniolă a anunțat că meciul va fi mutat pe 7 decembrie

“Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba”, a declarat Alicia atunci, conform presei din străinătate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI