Ioana Ginghină intră în politică după divorţul de Alexandru Papadopol, care s-a consumat în această vară. Actriţa a fost în atenţia presei cu ocazia separării de fostul partener de viaţă şi revine în prim-plan datorită implicării în politică.

Ioana Ginghină intră în politică. Actriţa a fost în Piaţa Universităţii 

Ginghină a participat, zilele trecute, în Piaţa Universităţii, la startul campaniei lui Klaus Iohannis, preşedintele ţării, care va candida din nou la alegerile prezidenţiale, ce vor avea loc la finalul anului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ioana Ginghină intră în politică: „Iohannis Preşedintele meu” 

Alături de membrii PNL, partidul care îl susţine pe Iohannis, Ginghină a îmbrăcat o geacă galbenă pe care era imprimat mesajul „Iohannis Preşedintele meu”. Cei prezenţi au vorbit cu trecătorii şi i-au îndemnat să voteze cu Iohannis. E posibil ca simpatia actriţei pentru actualul preşedinte să fie legată de faptul că ea a copilărit la Sibiu, oraşul natal al lui Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si