Show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, le-a adus fanilor mai multe surprize în ultima ediție, rămâne de văzut acum în ce fel se vor rezolva conflictele dintre participanți. Alexandra a intra în conflict cu Romeo, spre exemplu.

Concurenta de la Puterea Dragostei s-a revoltat foarte tare când Romeo a încercat să facă glume cu ea. Nici Romeo nu s-a lăsat intimidat, ci spune că Alexandra minte când spune că își dorește un bărbat adevărat.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, declarații cu privire la viitorul copil

" Alexandra se bate cu pumnii în piept că ea își dorește un bărbat adevărat, de fapt, ea nu își dorește acest lucru. Ea vrea un bărbat pe care să poată să îl controleze. Ei bine, pe un bărbat adevărat nu ai cum să-l controlezi niciodată", a declarat Romeo.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dacă la începutul săptămânii concurenții au încercat să lase deoparte atitudinea agresivă și jignirile, în ediția de astăzi aceștia revin la vechile comportamente agresive, dându-și din nou măștile jos, potrivit KanalD.ro. Ziua de miercuri a continuat în același registru în casa "Puterea Dragostei", cu multe tensiuni și certuri.

Citeste si: 12 Razboinici vor intra in cea mai dura competitie a vietii lor: „Survivor Romania”. Reality-ul, ajuns la cel de-al doilea sezon, va putea fi urmarit, in curand, la Kanal D!

Cine este Alexandra de la "Puterea Dragostei"

Alexandra de la "Puterea Dragostei" susține că este pasionată de social media și are un canal de Youtube împreuna cu sora ei. Alexandra de la Puterea dragostei se declară o femeie asumată și din acest motiv a recunoscut încă din prima clipă că a fost căsătorită și că are un copil.

În prezent, Alexandra este divorțată și are o fetiță în vârstă de 5 ani. La ]nceputul show-ului, concurenta de la "Puterea Dragostei" mărturisea că vrea lângă ea un bărbat sincer și care să o respecte.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Alexandra de la Puterea Dragostei, pe numele din buletin Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena, are 26 de ani și vine din Vaslui, însă locuiește în București. Alexandra a venit în emisiune împreună cu sora ei mai mica, Adriana. Cele două concurente susțin că sunt cele mai bune prietene și declara ca au încredere totală una în cealaltă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si