Eclipsă de lună, 16 mai 2022. Eclipsa va începe prin umbrirea părții de Nord a Lunii, trecând prin centrul umbrei Pământului. Prin urmare, va fi o eclipsă centrală de Lună, prima din seria Saros 131. Va avea o magnitudine de prag de 1,4137 și o magnitudine penumbrală de 2,3726. Va fi vizibilă din Americi, Europa, Africa

Ce impact va avea asupra zodiilor

Iată care va fi impactul acestui fenomen astronomic important asupra semnelor zodiacale. Ce vă așteaptă în funcție de zodia în care v-ați născut sau cea în care aveți ascendentul.

Zodia Berbec – acești nativi vor simți nevoia să-și aplece mai mult atenția asupra celor din jur, a persoanelor dragi pe care obișnuiesc să le neglijeze, considerând că oricum nu vor pleca din viața lor.

Zodia Taur – pentru cei născuți în zodia Taur, Eclipsa totală de Lună le aduce mai multă recunoștință față de tot ce au, mulțumire sufletească și încredere că ce este mai bun abia de acum urmează.

Zodia Gemeni – nativii zodiei Gemeni vor reuși să rezolve o problemă mai veche care le-a tot dat bătăi de cap. Cu mintea limpede și cu sprijinul unui om drag din viața lor, totul va primi o rezolvare.

Zodia Rac – dacă ești născut în zodia Rac află că următoarea perioadă va fi foarte bună pentru tine la capitolul bani și afaceri. Profită acum să faci tranzacții, investiții și să te lansezi în business.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Venus intră în Berbec începând cu 2 mai 2022. Cum sunt influențate zodiile

Zodia Leu

Nativii zodiei Leu vor primi o lecție importantă în relația de cuplu. Leii vor înțelege, o dată pentru totdeauna, că și partenerul lor are anumite nevoi, dorințe și așteptări care are legătură strict cu persoana sa.

Zodia Fecioară – nativii zodiei Fecioară vor desluși cauza unor probleme de sănătate, neplăceri care le-au dat bătăi de cap. Este, de asemenea, o perioadă bună și pentru dezvoltare personală.

Zodia Balanță  – bucurii în plan sentimental pentru nativii zodiei Balanță. Vor simți că lucrurile se așează de la sine, fără vreun efort din partea lor.

Zodia Scorpion – ascensiune fulminantă pe plan profesional pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Profitați din plin pentru a vă face remarcați acolo unde este nevoie.

Zodia Săgetător – acești nativi vor avea parte de o relevație. Vor înțelege cât de norocoși sunt și care sunt lucrurile care le aduc, de fapt, împlinirea în viață.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Zodia Capricorn – pentru Capricorni schimbările ar putea veni din sfera profesională. Ori își găsesc alt loc de muncă, ori vor fi promovați la actualul job, într-o poziție mai bună și mai bine plătită.

Zodia Vărsător – dacă ești născut în zodia Vărsător, așteaptă-te la surprize din partea persoanei cu care îți împarți viața. Bat clopote de nuntă!

Zodia Pești – nativii zodiei Pești primesc vești de la o persoană cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Se anunță oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Citeste si: Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si