Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt vinovatii in cazul baietelului de 4 ani care a fost ucis de cainele unchiului sau

Doua anchete au fost declansate dupa ce baietelul de 4 ani din Sighetu Marmatiei a fost ucis de cainele unchiului sau. Strabunica, cea care-l avea in grija pe micut, este cercetata de cei de la Asistenta Sociala, in timp ce stapanul animalului are dosar penal pentru ucidere din culpa. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lacrimi si suspine au mai ramas, dupa ce baietelul de 4 ani a fost ucis de cainele unchiului sau. A murit sub ochii strabunicii, in grija careia a ramas Parintii copilului, care sunt divortati, l-au lasat in grija strabunicii, care acum e cercetata pentru neglijenta. 

viceprimar BN  Ildiko Ibolya Beres:

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Stapanul cainelui- baiatul de 17 ani care disparuse de-acasa dupa moartea nepotului a fost gasit si dus azi-dimineata la audieri. Le-a confirmat anchetatorilor ca, in perioada in care a muncit in Italia a cumparat cainele de lupta de acolo. 

L-a adus in tara in luna iunie si l-a lasat direct la curte,  nestiind ca trebuie inregistrat la politie. Pana la cumplita moarte a baietelului, animalul n-ar fi dat niciun semn de violenta.

Mama micutului, care lucreaza in Anglia, a venit intr-un suflet in tara dupa tragedie, sa-si conduca pruncul pe ultimul drum.

Maine, baietelul va fi inmormantat la cimitirul din Sighetu Marmatiei. Cainele, preluat inca de luni de serviciul de ecarisaj nu va fi eutanasiat decat dupa terminarea anchetei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI