Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Suna ciudat, dar este total adevarat. Stan a beneficiat de capacitatile incredibile ale unui aparat care se numeste SynCardia Freedom Portable Driver, un fel de inima artificiala care se poate lua "la purtator" intr-un rucsac.

In Statele Unite, lista pentru un transplant de inima este extrem de lunga, peste 120.000 de oameni isi astepta randul, asa ca o companie din Michigan a dezvoltat o inima artificiala ce cantareste 6 kilograme si poate fi purtata in spate, intr-un rucsac.

Tehnologia foloseste aer comprimat pentru a pompa sange in oraganism si poate sa mentina corpul in viata o perioada mai lunga de timp.

Stan a trait aceasta experienta pe pielea sa, timp de 17 luni, pana cand s-a gasit un donator si a putut fi realizat un transplant.

Povestea lui este cunoscuta in State, iar acum, un filmulet postat pe canalul You Tube ii prezinta povestea extrem de interesanta.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si