Close sidebar
Close sidebar

El este criminalul din Arges care si-a injunghiat si incendiat sotia, dupa care a fugit cu copilul de trei ani! "Ce am facut acum, n-o sa regret toata viata mea!"

Cu nici o zi inainte de a-si ucide cu sange rece sotia, Doru Stoianof, „criminalul din Arges”, posta pe Facebook mesaje despre importanta familiei

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Familia este cea mai importanta. Prietenii se duc si vin, lucrurile se demodeaza, iar banii nu iti tin de cald!” sta scris in mesajul distribuit de Doru Stoianof.
 
Ce e de-a dreptul socant este faptul ca imediat dupa teribila crima, barbatul a intrat live pe facebook, unde a marturisit prietenilor virtuali ce a facut.
 
„Ba, nici nu va trece prin cap ce-am facut! Nu e de Live, e vorba sa ascultati. Oricum, am dat de belea mare, manca-v-as. Cand esti gelos si sa uibesti, ba! Adica sa iubesti mai mult decat trebuie. Ce-am facut acuma n-o sa regret toata viata mea. Cand iubesti pe cineva prea mult nu e bine. O iei razna, io unul asa am facut. Am luat-o razna ca am iubit prea mult si n-am suportat. Pe muierea mea, pe Lavinia. Dar vorba aia, toate au o limita.
S-a terminat urat de tot. M-am rugat de ea, hai Lavinia sa ne impacam. Ba, n-a vrut. De ce n-a vrut, nu stiu. Cine a imbarligat-o, cine a stat pe capul ei o sa-si dea seama dupa aia si o sa se gandeasca,”
au fost marturiile cutremuratoare ale criminalului din Arges.
 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI