Bogdan Capusan, fiul unor magnati imobiliari din Cluj, va fi fericitul posesor al acestei bijuterii, scrie b1.ro. El a postat pe pagina sa de socializare un anunt in care spune ca una dintre masinile-editie limitata a Aston Martin va merge in Ardeal.

Capusan este pasionat de masini de viteza. El este singurul pilot roman participant la cursele internationale de GT, fiind si pilot in Campionatul German de Anduranta VLN Racing Driver and Petrolhead.


Lumea motorsportului este o mare familie, iar el e singurul pilot roman care a ajuns la acest nivel competitional. “Cursele de GT au loc pe circuite, iar masinile sunt mult mai rapide decat cele de raliu, care sunt setate pentru diferite conditii de aderenta si sunt limitate la maximum 300 de cai putere. La GT nu exista aceasta limita, sunt categorii care merg pana la 900 de cai putere, pentru o masina de 800 de kilograme”, a declarat pilotul intr-un interviu pentru ziardecluj.ro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a povestit ca participarea la competitiile de GT implica foarte multa munca si foarte multa responsabilitate. "Daca esti un pilot care face multe accidente, intr-o jumatate de sezon, cariera ta se poate incheia", a marturisit pilotul.

 

Si in viata de sofer pe strazile din Cluj, Capusan conduce adevarati bolizi. El este posesorul unui Ferrari F12 Berlinetta, de 400.000 de euro, iar, in curand, va intra in posesia unui bolid de 3 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si