Din pacate, biata femeie de 36 de ani nu a supravietuit! Mama tinerei povesteste cu lacrimi in ochi scenele de groaza la care a asistat. Si-a vazut copila lovita in plina strada, iar ea s-a ales cu o rana serioasa!

Barbatul si-ar fi urmarit concubina si a atacat-o cu un cutit!

Iulian Dumitru- primarul comunei Slobozia Bradului:  " El umbla cu cutit. Toata lumea stia! Gelozia l-a tot determinat. El umbla cu cutit, mai toata lumea stia, nimeni nu a dat importanta.


 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

SLOBOZIA BRADULUI, JUDETUL VRANCEA

De la spital, ne mutam in Slobozia Bradului, locul atacului. Principalul suspect si femeia de 36 de ani aveau impreuna 7 copii.

Bataile primite de la individ au determinat-o pe femeie sa mearga la politie. Culmea, a obtinut si un ordin de restrictie. Insa nu a fost suficient!

"Intotdeauna a amenintat-o cu moartea si a facut atatea reclamatii la Politie si nu au venit!", spun oamenii. 

Socanta este si reactia primarului din comuna.

Iulian Dumitru- primarul comunei Slobozia Bradului: Nu avea dosar penal, nu avea alte probleme, ca sa-l retina. Au tot asteptat. Stiti cum sunt legile la noi. Sa faca prostia, dupa care sa...

Barbatul a incercat sa fuga dupa ce le-a atacat pe cele 2 femei, insa a fost urmarit si incatusat de politisti si dus la Parchetul de la langa Tribunalul Vrancea pentru audieri.

Este acum cercetat pentru acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si