„Regele Mihai se simte mai bine, este linistit, constient”, se arata in corespondenta din Elvetia a TVR, postul precizand ca informatia nu este comunicata oficial de Casa Regala. Mai mult, regele mananca si comunica cu cei din jur, relateaza presa elvetiana. Chiar daca nu este oficiala, aceasta este o veste imbucuratoare, tinand cont ca in urma cu o saptamana Casa Regala anuntase ca starea de sanatate a Majestatii Sale s-a agravat, apoi ca a fost impartasit.

La resedinta sa din Aubonne (Elvetia), regele ii are alaturi pe angajatii Casei Regale, printre care Constanta Iorga, consiliera sa care s-a mutat de cativa ani acolo, dar si cate doua maicute, de la singura manastire romaneasca de maici din Elvetia, Acoperamantul Maicii Domnului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro


Ii sunt aproape regelui si ingrijesc de sanatatea lui de mai bine de un an si jumatate, atunci cand a fost diagnosticat cu cele doua boli crunte: cancer de piele si leucemie.

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si