O prezentare care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și rochii care au impresionat prin eleganță și rafinament. Una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din țară a lansat cea mai nouă colecție vestimentară într-un cadru exclusivist și o atmosferă care rivalizează cu vestitele show-uri de modă de la Milano sau New York.

Citește și: VIDEO- Brâncuși, inspirație în moda românească. Alin Gălățescu a scos în evidență operele lui Brâncuși cu ajutorul modei

Simona Pătruleasa, vedetă Kanal D: „Sunt foarte feminine, sunt foarte frumoase, am tras cu ochiul și am văzut ce a pregătit pentru seara asta și într-adevăr este spectaculos.”

Cu mic, cu mare, vedetele au răspuns „prezent” invitației și s-au delectat cu defilările impecabile și rochiile ireproșabile ale designerului atât de admirat în rândul lor.

Valentina Pelinel: „În ultimii ani cam la toate evenimentele importante din viața noastră m-a îmbrăcat Ana.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Ana Pîrvulescu, organizator eveniment: „Mă regăsesc în rochiile ei și are pentru toate tipurile de femei și pentru cele extravagante și pentru fetele care vor o ținută mai simplă, dar de efect.”

Ana Radu și-a lansat noua noua colecție de haine

Recunoscută pentru modelele extravagante pe care le propune, creatoarea de modă pare că s-a întrecut pe sine cu această colecție. Materialele folosite sunt de o calitate extraordinară, culorile sunt atent alese, iar realizarea este impecabilă.

Ana Radu, creatoare de modă: „Noua colecție foarte glamuroasă pentru un eveniment foarte special din viața ta, o rochie din această noua colecție va trebui purtată la un eveniment foarte important, sunt rochii extravagante, îndrăznețe, dar se pot adapta și anumitor cerințe.”

Creațiile designerului ajung frecvent în lumina reflectoarelor și sunt potrivite evenimentelor cu tentă exclusivistă.

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Să știți că am ochit extraordinar, avem niște nunți chiar în familia la Kanal D, la Bursucu, și voiam acum să rămân cu Ana ca să mă organizez.”

Pentru că Valentina Pelinel și soțul ei, Cristi Borcea, sunt recunoscuți pentru ținutele elegante și bine alese pe care le afișează în public, nu aveau cum să lipsească de la un astfel de eveniment. Cei doi au arătat impecabil și s-au bucurat de spectacol.

Noua colecție a designerului va fi disponibilă curând și în atelier, iar lista comenzilor în așteptare este consistentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si