Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Documentele arată că Elena Udrea poate să ia gripă porcină în închisoarea din Costa Rica. Un studiu efectuat de o profesoară de la Universitatea de Drept Costa Rica pe deţinutele de la El Buen Pastor, puşcăria în care se află şi Elena Udrea, arată că riscul de îmbolnăvire este enorm.

Elena Udrea poate să ia gripă porcină în închisoarea din Costa Rica. 20 la sută din deţinute au SIDA

“73% dintre femei au raportat că au existat epidemii la El Buen Pastor. 45% au menţionat virusul gripei porcine, AH1N1, urmat de diaree, gripă, vărsături, alergii, ameţeli şi altele. Ele subliniază că 20% dintre deţinute sunt infectate cu virusul HIV, SIDA”, se arată în studiul despre condiţiile din închisoare.

Elena Udrea poate să ia gripă porcină în închisoarea din Costa Rica. Deţinutele se luptă şi cu depresia

E clar că Elena Udrea poate să ia gripă porcină în închisoarea din Costa Rica. O altă problemă a deţinutelor o reprezintă depresia: “Dintre femeile chestionate care spun că primesc ajutor psihologic, 50% arată că îl primesc cel puţin o dată pe lună, iar restul că îl primesc de mai puţin de o dată pe lună”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si