Sabina Burlacu, o adolescentă din Mizil a obținut 10 pe linie la ”examenul maturității”, făcându-și părinții și apropiații mândrii de ea. Chiar dacă acum a depășit o etapă dificilă pentru care a fost nevoită să învețe mult, Sabina își dorește ca vara aceasta să muncească la o fermă, deoarece visul ei este să devină medic veterinar.

Sabina are și propriul volum de poezii

Sabina a terminat clasa a XII-a, specializarea filologie. Și-a dorit enorm să ia bac-ul cu 10. A și muncit dublu, poate, în acest sens și asta pentru a demonstra „cârcotașilor” că nu este doar „fata profei”, ci este și un copil extrem de muncitor, ambițios și determinat să facă performanță, scrie Observatorul Prahova. De asemenea, mama tinerei, Luminița Burlacu a povestit că tânăra a trebuit să învețe și la biologie și chimie pentru admiterea la facultate.

Citește și: Daniela, fata de 9,9 la Bac care a făcut naveta timp de 4 ani

Sabina Burlacu - studentă

Sabina Burlacu - studentă

[Sursa foto: Sabina Burlacu - Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iubește enorm animalele. Vrea să ajungă la București la facultate. Acasă, Sabina se trezește la ora 6.00 și primul lucru pe care îl face este să hrănească iepurii, cățeii, pisicile și cele câteva găinușe pe care el avem. Își dorește ca, pe perioada acestei veri, să muncească la o fermă. Munca de jos, totul pentru a fi în contact cu animalele ei dragi. O susținem și o încurajăm în tot.

A fost șefă de promoție patru ani, acum a luat bac-ul cu 10. Ce ne-am putea dori mai mult de la un copil?”,  a mărturisit mama Sabinei pentru sursa citată.

Citește și: România Educată 2023. Ce presupune proiectul? Klaus Iohannis a semnat ieri decretele de promulgare

Adolescenta, la doar 15 ani ai săi, a scos și primul ei volum de poezii, denumit  „Dans Nocturn”.

„Miroase a libertate. Se simte ca o ploaie de vară. Se aude ca lătratul câinilor pe ulițele unui sat. Parfum de ciocolată caldă, de seară târzie de vară.Să fii copil…Ai aripi și timpul trece altfel”,  este parte din scrierea sensibilă a Sabinei, „Poveste”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si