Elif, din “înger” în …“demon”

Elif, din “înger” în …“demon”

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În vreme ce Elif încearcă să-l convingă pe Kuzey că este nevinovată în ceea ce privește furtul banilor din seiful familiei lui Handan, Muruvvet nu acceptă ca fiica sa să fie acuzată de un fapt pe care nu l-a comis. În această situație neplăcută, tatăl lui Elif se simte nevoit să ia o decizie extremă, la care nimeni nu se aștepta, nici chiar el.

Kuzey este complet debusolat în legătură cu sentimentele pe care le are pentru Elif, după ce a aflat că aceasta l-a mințit și nu mai crede în iubirea lor.

Situația se pare că ia o întorsătură neașteptată în ceea ce privește relația celor doi, iar sentimentele lui Kuzey par a fi puse la îndoială. Va simți Elif problema cu care se confruntă Kuzey?

Elif, din “înger” în …“demon”

Elif, din “înger” în …“demon”

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bulent încearcă disperat să o convingă pe Feraye să nu intenteze divorț. Feraye se pare că nu vrea să își schimbe decizia, adoptând o poziție fermă, fiind convinsă că divorțul este ceea ce își dorește. Femeia va rămâne de neclintit în decizia luată, divorțul.

Zeynep nu poate să accepte că familia Guralp este pe cale să se despartă, motivul fiind chiar ea. Pusă într-o situație dificilă, Zeynep va trebui să calmeze apele și este nevoită să ia o decizie neașteptată.

 

Elif, din “înger” în …“demon”

Elif, din “înger” în …“demon”

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Cum va reacționa Elif când află că mama sa s-a predat Poliției, cu scopul de a o proteja, dar și ce decizie va lua Kuzey, în ceea ce o privește pe Elif după ce va afla completul adevăr?

Misterul deciziilor, dar și răsturnarea controversantă a situațiile, le puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si