În vreme ce logodnica lui nu mai prididește în a face pregătiri pentru fericitul eveniment din viața sa, Kuzey este cu gândul numai la Elif. Când Berk, un important afacerist, își face apariția în viața lui Elif, Kuzey devine extrem de gelos.

Elif pune pe jar inima lui Kuzey

Elif pune pe jar inima lui Kuzey

Elif, în schimb, caută modalități rapide de a-și avertiza mătușa că Firdevs este pe urmele ei. Yîldîz și Suat sunt <încercuiți> și doar un pas mai este până la aflarea adevărului de către Firdevs.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

Zeynep și Ege trăiesc clipe minunate împreună iar Melis continuă să urmărească fiecare pas al rivalei sale, în vreme ce Feraye caută disperată să afle ce îi ascunde Bulent și cine este Gonul, femeia care îi tot trimite mesaje soțului său.

Elif pune pe jar inima lui Kuzey

Elif pune pe jar inima lui Kuzey

Ce se va întâmpla atunci când Berk insistă să se întâlnească cu Elif, pentru a dezvolta o relație împreună, dacă va reuși Firdevs să afle cine este amanta soțului său și ce decide Kuzey să facă atunci când află că stagiara de care s-a îndrăgostit este curtată de un alt bărbat aflați, astăzi, de la

ora 19:00, urmarind un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si