A împlinit 33 de ani și se simte mai fericit ca niciodată. Viața lui este într-o mică schimbare, iar asta s-a văzut chiar la petrecerea aniversară, unde i-a vrut alături doar pe cei foarte apropiați.

Citește și: VIDEO- Nopți albe în toamna tropicală. Distracție la cote maxime în Centrul Vechi al Capitalei

Emile Rengle, artist: „A fost pentru sufletul meu, între prieteni, un cerc mai restrâns, unde ne-am conectat unii cu alții, spre deosebire de anul trecut, când am făcut la un hotel cu peste 100 de invitați,

de data aceasta am făcut ceva mai intim, pentru mine.”

După ce și-a construit un nume și o carieră uluitoare prin dans, Emil a simțit, de ceva timp, că este cazul să facă o schimbare.

Emile Rengle, artist: „Sunt tot așa într-un punct cheie al vieții mele se pare că vârsta de 33 aduce lucruri noi în viața mea. Pregătesc cel mai mare spectacol performativ făcut și pus pe scenă în România, cu care am de gând să călătoresc în diferite țări, deci nu doar în România. Simt că sunt la vârsta potrivită, cu resursele potrivite să îmi îndeplinesc acele visuri pe care le-am avut încă de când era mic.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

O parte dintre visuri i se împlinesc, ușor-ușor, iar confirmarea muncii sale de până acum a venit și din mediul online, de unde recent, Emil a primit premiul pentru cel mai bun creator digital masculin.

Emile Rengle, artist: „Suntem apreciați și ar trebui să continuăm chiar dacă de multe ori deschidem subiecte care sunt deranjate sau mai gândim și noi greșit, dar asta arată doar că suntem umani și că este ok să faci aceste greșeli, tocmai pentru ca să evoluezi și prin asta, cred că ajungem să le dăm curaj oamenilor să riște mai

mult.”

Artistul și-a descoperit o nouă pasiune profesională: cinematografia

Odată cu succesul profesional și petrecerea aniversară diferită de care a avut parte, destinul i-a mai adus în cale o nouă provocare.

Emile Rengle, artist: „Vârsta cristică, prinsă lângă Maia Morgenstern, care a jucat-o pe Fecioara Maria, a fost un moment chiar sublim pentru mine pentru că am celebrat în acea seară și prima mea apariție într-un film.”

Tot viața l-a învățat că evoluția și progresul vine la pachet cu un stres uriaș. Însă Emil știe cum să îl combată: petrece cât de mult timp poate cu patrupedul familiei, un membru cu drepturi depline, salvat de pe stradă în urmă cu mai mulți ani.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Emile Rengle, artist: „Petrică este cățelușul care m-a ales pe mine.

Este cățelușul care m-a găsit pe mine pe stradă, nu eu pe el și îl avem în viață, mai mult la tati decât la mine, de mai bine de 7 ani.”

Recunoscut pentru stilul său nonconformist, Emil își ocupă în continuare timpul cu ceea ce știe cel mai bine să facă: să aducă bucurie și în același timp uimire prin ședințele foto realizate sau spectacolele pe care le susține.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si