Pe numele sau Alonso Perez, acest individ a fost retinut de catre politistii din Las Vegas pentru ca ar fi impuscat mortal un alt barbat. Dus la sectie pentru audieri, suspectul a primit doua seturi de catuse, unul la picioare, altul la maini. Doar ca omul nu pare dispus sa suporte consecintele faptei sale, asa ca se ridica si incepe sa forteze "bratarile" din metal.

Barbatul se opinteste cu toata greutatea corpului pe catusele de la mana dreapta.
Cum are cealalta mana libera, se foloseste de ea pentru a forta lantul de legatura. Nu e treaba usoara, caci sistemul de prindere e bine sudat. Isi mai contorsioneaza de cateva ori incheieturile si, surpriza, reuseste sa rupa catusele. Se aseaza din nou pe scaun si isi trage rasuflarea de parca tocmai a concurat la Olimpiada. Pune inapoi mana pe masa, pentru ca detectivul care il verifica din spatele unei usi sa nu realizeze ce s-a intamplat.

Cum "pericolul" in uniforma trece, suspectul incearca sa isi scoata de pe mana ce a mai ramas din catuse. Nu reuseste, pentru ca prinsoarea e prea stransa. Mai ia o pauza de cateva secunde, cat sa treaca din nou de ochiul vigilent al politistului.

Se preface ca doarme, dar, peste 10 minute isi face curaj si o ia la goana.

Nu pe usa, evident, ci prin singurul loc posibil: tavanul! Desi e incatusat si la picioare, individul reuseste sa se urce pe un scaun, sparge o bucata din tavanul fals si se
face nevazut. Abia dupa 40 de minute au realizat agentii ca suspectul le fugise, iar de urma lui au dat dupa 5 zile, intr-un apartament la care ajunsese dupa ce furase o camioneta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si