Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 10 februarie. Catalin Cazacu a dezvaluit cat ii este de greu dupa plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon! Ce spun si ceilalti Faimosii despre asta

Exatlon 10 februarie. Dupa ce Claudia Pavel a parasit competitia Exatlon, fostii ei colegi de la Exatlon au spus ce cred despre eliminarea ei din concurs.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Exatlon 10 februarie. "Ultimele zile au fost foarte grele pentru mine, mal ales din cauza scandalului. Noi nu i-am intors cuvintele, am zis ca personalitatea omului se va vedea. Imi pare rau ca a plecat, dar nu cred ca m facut ceva gresit in momentul in care am nominalizat-o. Decizia nu am dat-o eu", a declarat Diana Bulimar. 
 
 
Exatlon 10 februarie.  "Plecarea Claudiei nu e atat de grea cum credeam ca va fi. Nu mi se pare foarte afectat Catalin. As vrea sa le felicit pe Diana Bulimar si pe Anca ca nu i-au raspuns in niciun fel Claudiei si ca au lasat-o sa le jigneasca si sa le ameninte. Ma bucur ca a ramas Ion in concurs, nu merita sa plece inaintea Claudiei", a spus Vladimir Draghia. 
 
 
Exatlon 10 februarie.
"Mi se pare o chestie trasa de par ca Vladimir ar incerca sa ne influenteze pe mine si pe Didi. Pentru mine Claudia a fost un membru al echipei. Nu cred ca are rost sa vorbim despre conflictul dintre noi. Eu o respect in continuare, a fost alegerea ei daca ne-a respectat sau nu", a spus Anca Surdu. 

Exatlon 10 februarie.
"Nu-mi vine sa cred ca a plecat un om de care eu eram foarte apropiat. Suntem o specie care nu suntem facuti sa traim singuri. In cazul ei, ma bucur ca este acasa cu copilul ei. Trebuiau sa fie nominalizati cei doi noi veniti. Nu e usor sa pierzi un om care a stat atata vreme aici. Ne-am atasat unii de altii si ajung sa-ti lipseasca dupa ce pleaca. Nu e usor, dar asta e, sunt obisnuit cu lucrurile grele", a spus Catalin Cazacu. 

Exatlon 10 februarie.  "O sa incerc sa readuc echipa unde a fost", a marturisit Giani Kirita.
 
 
Exatlon 10 februarie.  "A fost o situatie ciudata cu cele doua fete care au nominalizat-o. Cred ca exista o sansa ca data viitoare sa scap de nominalizare pentru ca am adus totusi puncte. 
L-am vazut pe Catalin foarte trist de cand a plecat Claudia si imi pare rau ca a plecat"
, a declarat Ion Oncescu, scrie wowbiz.ro. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI