Emil Rengle, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre câți bani câștigă pentru un videoclip, despre iubire, despre cum a scăpat de timiditate, dar și cât de fericiți îl fac oamenii.

”S-au schimbat foarte mult cotațiile și prețurile de atunci, de acum 10 ani și până în prezent și mai mult s-a schimbat percepția mea asupra valorii mele personale. Deci eu cer, de fapt, acum o sumă mult mai mare față de cât ceream atunci când eram la începutul carierei mele și aveam cumva o nevoie de aprobare și de demonstrație”, a

explicat dansatorul.

Emil Rengle a făcut mărturisiri, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre câți bani câștigă pentru un videoclip

Emil Rengle a făcut mărturisiri, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre câți bani câștigă pentru un videoclip

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Alina Gorghiu: Dacă trebuie să-i mulțumesc unui factor de decizie politic la modul onest, acela este Călin Popescu Tăriceanu”

”Cer banii pentru coregrafie, pentru ideile tale și mișcări care poate să jongleze de la 1000 de euro până la 4000 de euro, mai apoi se plătesc repetițiile în care predai această coregrafie artistului și apoi repetițiile pentru dansatori. Deci, pentru realizarea unui videoclip coregrafic, bugetul să spunem așa cu patru dansatori poate să jongleze în jurul sumei de 5000 de euro”, a mai adăugat Emil Rengle.

”Ce este în stare Emil Rengle să facă pentru iubire?”

Emil Rengle a vorbit în exclusivitate despre ce ar fi în stare să facă pentru iubire.

”Am învățat că, în loc să dau cu capul de pereți, pot să mă iau în brațe și să mă iubesc pe mine însumi și am învățat că atâta timp cât nu-mi dau eu iubire, nu pot

să primesc iubirea celorlalți. Copilul din mine atunci își dorea atenție, atenție înseamnă dorință de iubire, de mai multă iubire. Părinții mei lucrau mult și atunci era puțin timp, cu siguranță exista și o concurență între mine și sora mea, în acel timp pe care îl petreceam cu părinții”, a mai precizat acesta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Florin Zamfirescu: ”Arta actorului este a lucra cu tine însuți și cu cel din fața ta”

”De-a lungul vieții, har Domnului, am înțeles că această nevoie eu trebuie să mi-o ofer în primă și în primă fază și pentru că știu acum că iubirea de sine este cea mai importantă și cea mai puternică armă a mea nu mai simt nevoia să fiu în centrul atenției”, a mai spus Emil Rengle.

Emil Rengle a scăpat de timiditate prin dans

De asemenea, dansatorul, coregraful și artistul Emil Rengle a povestit despre cum a scăpat de timiditate, având în vedere numeroasele sale apariții.

Emil Rengle- artist

Emil Rengle- artist

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Cu forța, în sensul în care eram timorat, am început cursurile de dans împreună cu sora mea și într-adevăr cursurile de dans de societate se întâmplau în felul următor, băieții pe o parte, toate fetele pe cealaltă parte, se învață pașii de bază iar mai apoi în mod elegant se duc să invite fetele la dans”, a explicat artisul.

Citește și: Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”A fost un click, am prins gustul, m-am îndrăgostit de dans și cred că motivul principal pentru care m-am îndrăgostit de dans a fost că am început să înțeleg cum pot să mă exprim fără să trebuiască să vorbesc, să-mi pun ideile, sentimentele și gândurile în vorbe și pur și simplu să-mi las corpul exprime ceea ce simte și atunci, treaba aceasta m-a ajutat să mă conectez cu partenera de dans și de acolo să dezvolt un limbaj corporal despre care mi-e și greu să vorbesc”, a mai precizat Emil Rengle.

Emil Rengle, mulțumit de viața pe care o are

Astăzi, pe Emil Rengle cel mai fericit îl fac oamenii, pentru că datorită lor a reușit să se dezvolte și să se clădească ca om în societate.

Emil Rengle a făcut mărturisiri, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre câți bani câștigă pentru un videoclip

Emil Rengle a făcut mărturisiri, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre câți bani câștigă pentru un videoclip

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală în cazul amantei lui Silviu Prigoană. Totul s-a întâmplat după divorț

”Oamenii sunt inspirația mea, ador oamenii, ador să stau cu oamenii, ador să-i descopăr, ador să vorbesc cu oameni noi, mă inspiră oamenii. Viața și lifestyle-ul pe care eu îl trăiesc acum este un privilegiu. În fiecare zi mă trezesc mulțumindu-i lui Dumnezeu că fac ceea ce fac și chiar dacă drumul a fost anevoios am reușit să văd frumusețea chiar și în job-ul de la restaurant în momentul în care am avut contactul cu oamenii”, a mai adăugat dansatorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si