Cele mai norocoase zodii 2024. Anul următor este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea. Mulți au deja planuri mărețe pentru anul 2024, în timp ce alții se gândesc timid la noi provocări.

Patru cele mai norocoase zodii în anul 2024

Astrologul, Ioana Eugenia Ispas a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre ce rezervă astrele, zodiilor pentru anul 2024, care este „ Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile.

Anul 2024 conține evenimente astrologice interesante și puternice ca impact, deoarece o mare parte a deciziilor pe care le vom lua ne afectează viitorul pe termen lung. Jupiter și Uranus încep un nou ciclu o dată la 14 ani, iar în 2024 va porni din Taur, formând o conjuncție. Este un aspect foarte dinamic, ambele planete invitând la acțiune, schimbare, dezicere de trecut. De precizat este faptul că are o latură compusă din excese, exagerări, asumarea unor riscuri foarte mari, din atitudini precum totul sau nimic”, a spus astrologul.

Zodii norocoase 2024

Vărsătorii vor avea noroc de bani în 2024.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cad bani din cer în 2024 pentru această zodie norocoasă

Taurii sunt puși pe fapte mari în anul 2024

Prima zodie care va beneficia de oportunități și se va bucura pe deplin de bani este zodia Taur, sau cei cu ascendent în Taur.

”Pentru Tauri oportunitățile curg nestingherite, fiind greu să aleagă cu care să pornească mai departe. Apar situații favorabile în domeniul financiar- pot lua decizii care să le aducă mai mulți bani pe termen lung, în plan profesional să crească nesperat de mult, unii chiar să pornească propria afacere. Cei care sunt născuți în anul 1999 sau 2000 vor începe noi capitole în viața lor, un ciclu de creștere și dezvoltare pe toate palierele, chiar dacă sunt uneori neîncrezători.

Pentru cei născuți între 1966-1968, această conjuncție le poate aduce o încununare cu succes a eforturilor pe care le-au depus în ultimii ani și le trasează o direcție în care se pot bucura de mai multă inițiativă, independență, siguranță de sine ”, a precizat Ioana Ispas.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Zodii norocoase 2024

Gemenii vor avea noroc pe toate planurile.

[Sursa foto: PixaBay]

Așadar, acești oameni descoperă că pot avea mai multă bucurie în viața lor dacă acceptă să se desprindă de zona de siguranță și de calculele pe care și le-au făcut anterior. Jupiter și Uranus îi invită să trăiască momentul prezent, fără a se teme de viitor, fiindcă norocul îi ajută pe cei curajoși. Și generația născută între 1989 și 1994 se poate bucura de succes dacă mai întâi acceptă că nu pot avea totul și că anumite alegeri trebuie făcute, pentru a se debarasa de greutățile trecutului și de amintirea unor experiențe neplăcute.

”Ei au șansa de a-și schimba viața radical prin călătorii, studii, cunoscând oameni noi alături de care să-și pună în aplicare ideile. Pot cheltui o sumă generoasă pe un obiect sau o experiență la care visează de mai mult timp, și astfel să ajungă la o perspectivă mai largă în ceea ce privește direcția aleasă pentru viitor. Pot începe ceva de ale cărui rezultate să se bucure mult timp”, a spus astrologul.

În anul 2024 Gemenii găsesc mereu calea cea bună, în orice situație s-ar afla

Și Gemenii stau sub semnul norocului în anul 2024. Au încredere în ei și fac față cu brio tuturor provocărilor care le apar în cale. Jupiter va reuși să contracareze careurile lui Saturn din Pești care le-a îngreunat existența în anul precedent.

”Cei cu Soarele sau ascendentul în Gemeni se vor bucura de tranzitul lui Jupiter în a doua parte a lui 2024, care deschide uși inaccesibile anterior, deblochează situații apăsătoare și le oferă un tonus mai bun, optimism și încredere. 2024 poate fi un an important în relațiile personale și amoroase – cei care sunt singuri pot întâlni pe cineva care să le atragă atenția, iar cei care sunt deja în cuplu, să se bucure de momente plăcute, așa cum își doresc. Cei născuți între 1970-1980 sunt invitați să fie atenți la așteptările și cerințele pe care le au, deoarece pot fi serios supraevaluate”, a explicat Ioana Ispas.

Citește și: Exclusiv! Ce reprezintă alimentele care trebuie să se regăsească pe masa de Revelion: ”La Anul Nou trebuie să ne ocupăm de o pasăre”

Vărsătorii, mai convingători ca niciodată în anul 2024

Din ianuarie, nativii Vărstători, sau cei cu ascendent în vărsător vor avea și ei parte de câteva schimbări importante în viața lor. Ei vor avea succes în tot ceea ce își propun, așadar este momentul să acționeze în acest sens.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”Cu toate că Pluto nu are un renume bun în astrologie, de data aceasta face o excepție, mai ales pentru nativii Vărsător. Pluto va fi prezent în această zodie din ianuarie, cu o scurtă pauză în toamnă, pentru a reveni mai hotărât să implementeze schimbările pe care aceștia și le doresc, dar nu știu cum să ajungă la ele. Vărsătorii vor simți că sunt mai puternici, mai deciși, fără a mai face compromisuri. Au succes unde se duc și în ceea ce se implică, provocând o adevărată fascinație. Sunt convingători, au șarm și obțin ceea ce își doresc. Cu toate că sectorul financiar nu strălucește, Vărsătorii își reafirmă valoarea în relațiile personale, în familie, reușind să obțină ceea ce își propun”, a povestit specialistul.

Zodii norocoase 2024

Ele sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024.

[Sursa foto: PixaBay]

Nu în ultimul rând, cei care au Soare sau ascendent în Scorpion, Jupiter în Taur iar apoi în Gemeni le poate aduce perspective financiare foarte favorabile. Ei au ocazii de a câștiga mai mulți bani, de a obține bunuri valoroase, dacă decid să-și asume riscuri și să-și folosească flerul cu care sunt înzestrați nativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si