Artistul Florin Salam a fost invitat dumică în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a vorbit despre succesul său, despre acuzațiile cum că ar fi dependent de droguri, dar și despre șansele lui Tzancă Uraganul de a-l întrece.

”Tzancă este foarte bine și îl iubesc”

”Mie nu o să-mi ia fața niciodată și nici lui nu poate să-i ia fața nimeni pentru că ce face el îi stă bine lui.

Nu o să-i stea bine la nimeni ceea ce face el. Ce fac eu e altă treabă, ce face Tzancă a prins moda asta exact ce place publicului de astăzi, și foarte bine. Cum am spus mai devreme, e loc pentru fiecare, iar eu mă bucur pentru Tzancă. Tzancă e unul care a ascultat sfaturile mele. În afară de asta, e un om pe care îl iubesc mai mult decât ăștia pe care i-am crescut eu, pentru că omul ăla se simte vis-a-vis de mine, nu știu cum e în alte părți și fiecare face ce vrea cum vrea, când vrea, cu cine vrea. Dar vis-a-vis de mine are un respect foarte mare,i-am botezat fata cu plăcere, dacă era altcineva nu mă duceam. Îl iubesc! Lumea mai încearcă să-mi spună, dar el știe”,  spune manelistul.

Citește și: Un nou scandal în lumea manelelor. Sorinel Puștiu și Adi Minune s-au certat într-o benzinărie

Florin Salam

Florin Salam

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Să-și pună mintea la contribuție și să stea să facă piese, că e timpul să rupă lumea.

Și m-a ascultat, și drept dovadă...sus. Eu am făcut piesă cu el, cum nimeni nu știe, și de aici din suflet, nu a trebuie să apele dreapta, stânga la mine fă piesă cu Tzancă, nu. Am apreciat faptul că a venit el și a zis ”Poți să faci o piesă cu mine?” și am zis ”Da, dacă trimiteai pe altcineva, cu măgării, cu d-astea, lasă așa, fă așa, atunci ziceam că ești de-al lor și te refuzam”.
Și pentru că a fost corect a ajuns bine. Tzancă este foarte bine și îl iubesc. E cumătrul meu, să-i trăiască fata”, 
a mai adăugat Florin Salam.

”Imediat după ce l-am făcut să plângă, l-am făcut să danseze”

A fost întrebat printre altele de Denise Rifai și dacă se consideră unic.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Florin Salam, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

”E o satisfacție, deci nimic nu cred că contează mai mult decât când vezi că un om îți spune ”Te iubesc! Îmi place ce faci! Îmi place cum ești!”, și mai ales când este o persoană din domeniu și știe ce spune. Nu pot să zic că este Salam, sau Florin Salam numai unul. Este loc pentru fiecare. Sunt și alți artiști care sunt considerați exact cum ai spus tu, și eu sunt considerat exact cum ai spus tu, și cred că publicul se împarte, dar în felul meu, câteodată mă consider așa. Și să nu se supere nimeni, asta e încrederea de sine, și apoi, aș putea spune la un moment dat că se poate și așa”, e xplică artistul.

Florin Salam

Florin Salam

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Eu mă uit în ochii omului, dacă îmi spui mie, ăsta e ghidul meu. În timp ce cânt nimeni nu mai vorbește, atunci înseamnă că omul ăla ascultă. Spre norocul meu, de câte ori cânt nu se aude nici musca, mai ales la lente. Și la dans, după ce-i fac să plângă pe oameni, că reușesc, depinde de mesaj am acolo, bucuria mea care e? Imediat după ce l-am făcut să plângă, l-am făcut să danseze. Și zice, ”Bă, ăsta e chiar nebun! Mai devreme plângeam și acum dansez. Ce face omul ăsta cu mine aici?”,  a povestit Florin Salam.

Este “Regele manelelor” dependent de droguri?

“Regele manelelor” a răspuns și acuzațiilor care i se aduc, cum că ar fi dependent de droguri.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Florin Salam

Florin Salam

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Nu. Nu sunt dependent. Nu există așa ceva să fiu dependent. Am făcut tot ce am vrut și o să fac ce vreau toată viața, dar e diferență între comparația asta așa să zic dependent. Dependent este atunci când, cred eu, nu știu, că nu știu ce înseamnă să fii dependent, dar eu am luat-o, mă perind într-o lume care știți foarte bine, nici nu vrea să mai arunc vina că mă perind, că anturaj, nu. Suntem artiști, noi avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți la un moment dat pentru public. Au fost niște greșeli, pentru mine a fi mai puțin considerată în sinea mea greșeală, decât cum o vede unul de pe margine. Dar ăla e critic. Mă, dacă te face să te simți bine, vezi-ți mă de treaba ta, nu te băga în viață, tu trăiește-ți viața ta dacă știi. Trăieșteți-o mă pe a ta. Dacă tu ești fericit, fii tu fericit, eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu, nu distrug, nu mi-o prelungesc, nu știu, e treaba mea. Însă, trăim și într-un total pericol pentru că în zilele de azi paharul ăsta la nunți, își spun sincer și adevărat, mai ales că eu am foarte mulți dușmani care sunt puși de alții din branșa mea, eu am mai băut asta ca să fac atmosferă și după trei pahare eu nu mai știam cine îmi aduce pahar și la un moment dar ca să mă găsești pe mine așa. Am recunosc că am făcut, și mai ales când plec în străinătate fac ce vreau, nu zic ce fac, dar fac ce vreau. În România mi-e scârbă pentru că uite cum sunt oamenii de aici, și atunci ei nu înțeleg mai nimic, ba din contră dacă ar putea, unii ți-ar lua viața”, a răspuns manelistul.

Cât de bolnav este Florin Salam?

”Sunt doar obosit. Încă odată, presa, nu m-au omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî ăștia din vorbele spuse așa la normă. Pentru mine nu e o problemă, că decât să fi vorbit bine la un moment dat și să trăiesc rău, mai bine să spună unul de rău și eu să trăiesc așa cum vreau. Problema este alta, dacă avem copii, avem neamuri pe la țară care noi ținem de neam, care le pasă de noi, avem și noi mătușă, unchi mai bătrâni, vezi știrea aia. Plâng oamenii pe acolo și nu numai neamuri, prieteni, fani care le pasă de noi. Eu nu țin un telefon, am 20 de ani, 15 ani de când nu țin un telefon, nu-mi place să mă caute personal pe mine nimeni niciodată. Și copiii mei mă găsesc la șoferii mei. Nu țin telefon că află toți smecherii, toată lumea, nu-mi place, îmi strică starea. Mulți au leșinat, că na, presa, ditamai postul că nu mai dau nume, au spus treaba asta. Cum să spui așa că a murit? Te-ai făcut de râs tu ca post. M-am dus la mama acasă și spunea ”Fira-i al naibii, m-am și speriat”, să-mi dea și palmă cum ar veni că am murit. Mi-a murit moartea ce să mai”, a spus Florin Salam întrebat fiind de starea lui de sănătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si