Horoscop septembrie 2023. Astrologul Ioana Ispas ne-a oferit, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, predicții pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop septembrie 2023- Berbec

Berbec- Luna septembrie este dedicată rezolvării chestiunilor administrative care poate la un moment dat au rămas suspendate sau au fost amânate. Rezolvarea acestora, dar și materializarea intențiilor, depind de colaborarea cu ceilalți, ceea ce le displace, având o natură independentă.

Horoscop septembrie 2023- Taur

Taur- Sectorul financiar devine mai clar și predictibil din a doua parte a acestei luni. Oportunități la care se adaugă și riscuri sunt în continuare prezente în viața lor. Este indicat să fie atenți la starea de sănătate, oboseală și suprasolicitare mentală.

Citește și: EXCLUSIV- Horoscop septembrie 2023. Luna concluziilor și clarificărilor. 15 septembrie- Lună Nouă în Fecioară/ 23 septembrie- Echinocțiul de toamnă

Horoscopul începutului de toamnă

Horoscopul începutului de toamnă

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop septembrie 2023- Gemeni

Gemeni- Dinamica vieții de familie se suprapune cu cea profesională într-un ritm în care acești nativi se văd nevoiți să găsească un echilibru pentru a nu fi copleșiți. Revenirea lui Mercur în mers direct îi ajută să descurce multe situații ambigue și să-și clarifice poziția în raport cu ceilalți.

Horoscop septembrie 2023- Rac

Rac- Echilibrul emoțional care este atât de important pentru ei se poate strica în momentul în care există neînțelegeri în viața de familie. Au șansa de a rezolva chestiuni financiare care au fost încurcate și să aducă la echilibru fluxul cheltuielilor și veniturilor.

Horoscop septembrie 2023- Leu

Leu- Asumarea responsabilităților nu mai poate fi amânată sau evitată, atât în sectorul profesional cât și financiar.

Dacă nu se implică serios în ceea ce au promis, pot apărea ulterior (chiar pe final de septembrie) discuții neplăcute. Sectorul financiar este ușor afectat de o mulțime de cheltuieli pe care nu și le-au prevăzut în buget.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023: Mai multe zodii vor avea succes în carieră

Horoscop septembrie 2023- Fecioară

Fecioară- Deciziile pe care le iau în luna septembrie sunt importante pentru că au efect pe termen lung și le deschide un nou capitol din viața lor. Pe lângă faptul că se desprind de influențe negative și de un mod de gândire neproductiv, descoperă că sunt capabili să facă mult mai multe lucruri decât și-ar fi imaginat.

Horoscop septembrie 2023

Horoscop septembrie 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop septembrie 2023- Balanță

Balanță- Ceea ce s-a întâmplat anterior fără știrea lor li se aduce acum la cunoștință. Sunt în fața unor dileme și decizii cu care nu sunt împăcați în totalitate. Unii nativi simt presiunea mediului exterior- cerințe, termene limită, care îi fac irascibili. Deși obișnuiți să colaboreze, în septembrie au impresia că nu se pot baza pe nimeni care să le ofere un ajutor de care au nevoie.

Horoscop septembrie 2023- Scorpion

Scorpion- Cei care au ales să facă schimbări în plan profesional încep să se integreze în noua realitate, asumând provocările și oportunitățile cu mare interes. Dacă nu, acestea sunt prezente în viața acestor nativi într-o formă sau alta, astfel că în septembrie încearcă să-și consolideze poziția în acest domeniu de viață. Relația romantică le poate aduce surprize, cu o gamă variată de trăiri.

Citește și: Horoscop 4 septembrie 2023. Zodia care se bucură de clipe minunate în compania partenerului de cuplu!

Horoscop septembrie 2023- Săgetător

Săgetător- Ritmul trepidant continuă pentru acești nativi, deoarece sunt solicitați pe mai multe planuri- financiar, unde au de rezolvat încurcături anterioare, la locul de muncă, unde activitatea este tot mai solicitantă, dar și în familie, unde prezența lor este necesară.

Horoscop septembrie 2023- Capricorn

Capricorn- Acești nativi nu se simt bine într-un mediu haotic a cărui schimbare nu o pot controla. În luna septembrie se simt ca într-un carusel în care se străduiesc să mențină un echilibru financiar, profesional și în familie. Planurile lor inițiale nu se potrivesc întru totul cu ceea ce ei pot realiza efectiv, de aceea se vor vedea nevoiți să se adapteze.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Horoscopul lunii septembrie

Horoscopul lunii septembrie

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop septembrie 2023- Vărsător

Vărsător- Luna septembrie va fi importantă pentru clarificarea relațiilor de cuplu și de familie. Schimbări pozitive pot apărea și în spațiul locativ, astfel încât să se simtă mai bine în propria casă.

Horoscop septembrie 2023- Pești

Pești- Relațiile ocupă atenția acestor nativi în cea mai mare parte a lunii septembrie, fie că vorbim despre dragoste, parteneriate și contracte, al căror termene sau înțelegeri inițiale se pot modifica. Este important să rămână dedicați intereselor proprii, fără a se lăsa pradă influențelor din mediul exterior. Discuțiile pot fi uneori aprinse, însă este indicat să nu rămână blocați în energia acestora, fiindcă pe final de septembrie vor fi depășite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si