Stoian Lavinia sau Mona, fosta concurentă „Puterea Dragostei”, trece printr-o altă despărțire de Cristian Jitaru. În timp ce el pare că suferă după frumoasa Mona, șatena petrece în compania prietenelor sale.

A trecut peste despărțire sau își îneacă amarul

Mona a fost surprinsă, sâmbătă seară, într-un club de fițe din București, alături de buna sa prietenă, Gianina Ștefănescu. 

Extrem de sexy îmbrăcate și gata de petrecere, cele două au atras toate privirile.

Mona a încins atmosfera cu mișcările sale, și pare că despărțirea de Jitaru nu o ține prea mult în casă. Fosta concurentă a vrut doar să petreacă o seară pe cinste, înainte ca noile restricții să intre în vigoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este Ana de la „Puterea Dragostei”? Noua concurentă va păși în casa dragostei

Mona și Gianina au trecut peste neînțelegerile din trecut 

Chiar dacă în vară, Gianina a fost surprinsă în compania lui Jitaru, cele două au redevenit prietene, prietenia fiind mai importantă decât orice bărbat.

Cristian Jitaru a preferat să-și exprime suferința, spunând că nu este ok după despărțire, ba chiar intenționa să o ceară de soție.

Pe de altă parte, Mona a preferat să petreacă în compania prietenelor pentru a trece peste relația cu Jitaru.

Mona a preferat să se axeze pe proiectele sale, pe filmări, dar ea este implicată și într-un  proiect prin care împarte alimente și jucării copiilor nevoiași. 

Rămâne de văzut dacă Mona și Jitaru vor depăși acest moment și vor redeveni un cuplu.

Citeste si: Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. Ileana a început să plângă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si