Nelu Roșca, tatăl Laurei Roșca, cunoscută publicului drept DJ Lalla, a vorbit în exclusivitate pentru Știrile Kanal D, despre durerea provocată de moartea fiicei sale.

Tatăl Laurei a mărturisit, plin de durere, că Laura era dragostea lui, cea cu care vorbea în fiecare dimineață la telefon. Nelu Roșca a declarat, sfâșiat de durere, că moartea fiicei sale l-a lăsat singur pe lume.

"Ne dădeam apeluri în fiecare dimineață la ora 9:30 ca să ne confirmăm că suntem ok"

Nelu Roșca a mărturisit că vorbea zilnic cu fata lui, Laura sau DJ Lalla, la telefon. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, Laura fiind singura din familie care vorbea cu el, după divorțul dintre părinți.

"Deci ne dădeam apeluri în fiecare dimineață la ora 9:30 ca să ne confirmăm că suntem ok. În rest, ce să vă spun? Ea au fost sufletul și inimuța mea și eu vreau să păstrez în memorie așa cum o am eu. Deci atâtea, atâtea bulversări m-au întors pe dos, mă credeți? De 2 zile n-am mâncat nimic, rog, în sfârșit astea-s problemele mele care sper să-mi dea Dumnezeu tărie să merg mai departe. Eu am făcut niște chestii și mă rog, eu îmi asum răspunderea pentru tot. Îmi cer iertare cu ce am greșit", a declarat Nelu Roșca.

Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare

Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Părinții Laurei erau divorțați si ea era singura care mai păstra legătura cu tatăl său. Nelu Roșca mărturisește că starea Laurei nu a fost afectată de divorț, ea fiind mereu o persoană plină de viață, foarte muncitoare. Acesta neagă orice speculație referitoare la depresia suferită de fata lui, precizând că nu Dj Lalla ar fi avut probleme de sănătate, ci bunica acesteia, o femeie în vârstă de 82 de ani.

"Toate speculațiile astea, luați-le ca atare. Deci nevasta mea când a venit în țară a venit cu alt scop. Are mama paralizată, pe pat blocată, deci nu știu dacă paralizată, dar e bolnavă și nu a mai avut cum să zic eu actele, actele ei de la psihiatru și psiholog, s-au învechit, deci au trecut 2 ani, trebuiau alte acte făcute și atunci a postat pe internet că are nevoie de psiholog, să vină... adică psihiatru să vină la domiciliu. Ați văzut probabil postarea așa, deci alea n-au fost pentru la Laura, au fost pentru mama Claudiei. Deci nu pentru Laura, alea a fost pentru bătrâna care are 82 de ani. Deci tot ce a circulat a fost oarecum un fake news. N-a fost nimic, a fost o interpretare greșită a unei postări. La ora aceea ea nu specificat "Am nevoie de un psihiatru pentru mama mea", iar atunci ei au preluat-o ca fiind pentru Laura. N-o fost pentru Laura, Laura era bine. Ok, își făcea, lucra, era job-ul ei la radio, își făcea treaba, era toată lumea ok, inclusiv ea", a declarat Nelu Roșca.

Nelu Roșca exclude variante unei crime. Tatăl Laurei nu crede că ar fi existat o persoană care să îi fi ucis fata.

"Nu, sub nicio formă. Deci n-o fost nicio... nicio, cum să zic eu...

Deci s-a primit o decizie de la autopsie. Da, n-are nicio vânătaie, n-are nicio semn de agresiune. Nu știu dacă ați văzut-o pozată de la mormânt sau, mă rog, din sicriu. Noi n-am vrut și nici presa n-o prea a avut acces, că soția a fost foarte reticentă și eu am hâșâit pe toți. Eu desmit tot și vă subliniez că cererea pentru psihiatru o fost pentru o persoană care are 82 de ani, nu pentru ea. Practic nu este adevărat. S-a înscenat totul, deci totul. Sunt speculații pe care eu, mă rog, acuma că își fac meseria, presa să facă... să facă dintr-un caz banal... acolo s-au înecat 50 de oameni în vara asta. Deci din moment ce nu știu, eu nu cred, nu știu ce speculații face poliția... Deci ei anchetează și ei știu...  probabil încă anchetează", a declarat Nelu Roșca. 

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare

Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare

[Sursa foto: Instagram]

Tatăl i-a susținut pasiunea pentru muzică

Nelu Roșca a fost cel care a îndrumat-o pe Laura și a susținut-o în cariera muzicală. 

"Eu am a sprijinit-o de la 14 ani. Am dus-o de mânuță pe la București, pe unde la toate cunoștințele radio, televiziune și relațiile care le-am avut eu, pentru că eu am cântat foarte mult timp. Eu m-am ocupat de ea, am văzut că-i talentată și atunci am apelat la oameni de valoare și toată lumea mă știa, aprecia și atunci m-au ajutat de am ridicat fata până a ajuns la preselecția pentru un concurs muzical cunoscut și datorită emisiunii s-a ridicat până la nivel național. Era foarte cunoscută în domeniul pe care îl practica și pe care îl făcea. Eu cred că și-a făcut datoria foarte bine și a fost muncitoare, săritoare, altruistă. A fost o fată de valoare", a declarat Nelu Roșca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si