În ziua Floriilor, Monica Odagiu a fost protagonista unui accident în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat de 35 de ani. Deși medicii au intervenit rapid și l-au resuscitat, din păcate acesta nu a mai prezentat semne vitale.

Cum a avut loc accidentul

”Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str.

Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au fost informațiile oferite de autoritățile române, potrivit stirileprotv.ro.

Accidentul a avut loc în zona Sălii Palatului iar potrivit declarațiilor Monicăi Odagiu, bărbatul, care era pe trotuar, în stația de autobuz s-ar fi aruncat în fața mașinii, impact care nu a mai putut fi evitat. Mai mult, la alcooltest, șoferița a fost testată negativ.

Monica Odagiu - actriță

Monica Odagiu - actriță

[Sursa foto: Monica Odagiu - Facebook]

Actrița Monica Odagiu a declarat că este traumatizată după accidentul în care a fost implicată și a postat un mesaj pe Facebook. ”Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare”, a scris actrița.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier în județul Giurgiu. Șoferul unui microbuz a intrat pe contrasens

Adrian Cuculis a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre accidentul produs de actriță și despre pedeapsa pe care ar putea să o primească aceasta.

Polițiștii nu i-au luat permisul de conducere Monicăi Odagiu

”Având în vedere accidentul produs în București, în sectorul unu, unde o persoană și-a pierdut viața, opinezi că fapta corectă este aceea de ucidere din culpă. Ținând cont de faptul că poliția încă i-a lăsat permisul de conducere șoferiței, arată că aceștia au stabilit într-un mod cel puțin abstract faptul că aceasta nu ar fi încălcat niciun fel de regulă de circulație. Codul rutier arată foarte clar că în cazul unui accident de circulație soldat cu victimă, permisul de conducere se suspendă în condițiile în care a fost încălcată o normă rutieră ”, a spus Adrian Cuculis.

Adrian Cuculis- avocat

Adrian Cuculis- avocat

[Sursa foto: Adrian Cuculis - Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Astfel putem să opinăm că dacă situația nu se va schimba, în sensul că analizele de sânge vor ieși tot negative iar expertiza în dinamica accidentului nu va releva o culpă a șoferiței s-ar putea să vedem că aceasta scapă de dosarul penal. În mod normal pentru ucidere din culpă, fapta este încadrată de la unu la cinci ani, iar dacă este încălcată și o normă de circulație, de la doi la șapte ani. În ipoteza în care dosarul va fi clasat, iar șoferița va fi găsită nevinovată, evident că aceasta se va putea îndrepta împotriva familiei victimei”, a mai adăugat avocatul.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii fac verificări pentru a stabili cauzele accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si